KOALICIJA SPS I JS POČELA PREDIZBORNU KAMPANJU U SPENSU

0

Koalicija Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma, počela je predizbornu kampanju za vanredne parlamentarne i redovne pokrajinske izbore iz Novog Sada. Čelnike ove koalicije dočekala je prepuna najveća hala u Vojvodini, novosadski SPENS.
„Naša koalicija je jedini garant da će u Vojvodini preovladati snage koje se zalažu za jedinstvenu Srbiju. Naš državni cilj je jedinstvena Srbija. Vojvodina je srpska autonomija, ona je autonomija u Srbiji, a ne protiv Srbije i uvek će takva i biti“, rekao je Dačić.

19
“ Ova koalicija će uvek raditi u interesu Srbije i njenih građana i zalagaće se da Srbija bude država socijalne pravde. Naša najbolja preporuka je Jagodina. Kakav je domaćin u Jagodini, takvi želimo da budemo domaćini u celoj Srbiji „, rekao je Dačić.
„Mi smo istinska narodna koalicija, mi smo naslednici onih koji su se vekovima borili za radnička prava i onih koji su dali živote za slobodu. Borićemo se za to da oni koji su sarađivali sa Hitlerom nikada ne mogu biti rehabilitovani“, rekao je Dačić.
“ Mi smo naslednici Titove politike, kada je narod bio bezbedan, kada su bile dobre plate, jaka država i zato je u ovoj koaliciji i unuk Josipa Broza Tita, Joška Broz. Nije ovo žal za prošlošću, već je cilj bolja budućnost „, poručio je Ivica Dačić. Predsednik SPS-a je, pozivajući građane da na predstojećim izborima daju glas toj koaliciji, rekao da se zemlja ne brani samo oružjem, već i srcem i perom, odnosno olovkom na izborima.

PALMA : GLASAJTE ZA LjUDE I NjIHOVA DELA, A NE ZA PARTIJE

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je rekao da su političke partije uništile Srbiju i da Srbiji nisu potrebne partije već ljudi koji će,kako je rekao, znati da vode Srbiju. “ Glasajte za ljude i njihova dela, a ne za partije “ , poručio je novosađanima Marković. “ Ova koalicija će se zalagati za povećanje plata i penzija, a to se može ostvariti prateći primer Jagodine, koja je imala suficit u opštinskom budžetu od 30 miliona evra. Jagodina je najbolji primer i da smo i u drugim opštinama imali takvo domaćinsko ponašanje kao u Jagodini i druge opštine bi imale suficit što znači da bi budžet Srbije bio puniji, što bi omogućilo povećanje penzija i plata“, rekao je Marković.

20
Marković je rekao da će se u znak zahvalnosti za podršku Rusije Srbiji, u sredu 23. marta, sa početkom u 13 časova, u Muzeju voštanih figura u Jagodini postaviti voštana figura Vladimira Putina. Dragan Marković Palma je istakao izuzetno veliki doprinos Ivice Dačića međunarodnom ugledu Srbije, što je, kako je rekao, potvrđeno na sastanku OEBS – a u Beogradu i što je Dačić lobirao preko 30 država da Kosovo ne postane član UNESK – a.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime