SALON LEPOTE „VAMP“ – NEKA VAS PRATE LJUBAV, ZDRAVLJE I USPEH!

0

„Izazovi su uvek oko nas. Nema sumnje da će tako biti i u Novoj godini, no ako ste usredsređeni na ljubav niti jedan izazov ne može pe i uspeh oremetiti našu unutrašnju snagu. U Novoj godini pogledajte duboko u svoje srce i pronađite svrhu vašeg života. Jer ovde ste s razlogom.

Želimo vam srećne praznike! Neka Vas ljubav, zdravlje i uspeh prate kroz novu 2016.godinu!“ poželela je vlasnica Salona lepote „Vamp“ u Ćupriji, Renata Stojković.

Salon lepote „Vamp“ radi već od 2.januara 2016. i možete zakazati na br 035 84 70 350

„Salon “VAMP” je nastao 2000. godine u Zmaj Jovinoj br. 2 u Ćupriji. Proširili smo se 2010. godine i preselili u nove prostorije u ulici Kneza Miloša 8-12 i tako proširili i svoje delatnosti.

Sada smo u samom centru u modernom prostoru koji odiše svežinom i pruža osećaj mira i ravnodušnosti sa ljubaznim osobljem koje Vam je uvek na raspolaganju.

Godine predanog rada i usavršavanja, stalno praćenje inovacija u svetu kozmetike kroz ulaganja u nove aparate i preparate garantuju stručnost u pružanju kozmetičkih usluga.

Naravno svih ovih godina postoji i saradnja sa stručnjacima iz raznih oblasti koji su tu da nadograde postojeće usluge. U našem salonu možete dobiti kompletnu negu od tretmana lica i tela, depilacija, pedikira, manikira, nadogradnje noktiju, trajne šminke, solarijuma, … u ponudi je veliki broj tretmana kako manuelnih tako i aparativnih. Koriste se preparati vrhunskih proizvođača za profesionalnu upotrebu. (MATIS, SOTHYS, AFRODITA, CRYSTAL NAILS, CND SMELLAC, AROMARA, …)

Godinama uspešno koračam kroz svet profesionalne kozmetike, strpljivim i vrednim radom i stalnim usavršavanjem. Nadam se da to moji klijenti prepoznaju. Stečenim iskustvom ponosno dočekujem nove i nove generacije svojih klijenata uživajući u poverenju onih koje me prate od samog početka. HVALA VAM NA POVERENJU.

Ako želite da ulepšate svoj dan, dođite u salon lepote VAMP.

Naš salon je posetilo više od hiljadu klijenta i bilo bi lepo da i Vi dođete i uverite se u naš kvalitet“

Njihovu internet prezentaciju možete videti na www.vamp.rs

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime