JEDINSTVENA SRBIJA U DOLJEVCU SAMOSTALNO IZLAZI NA IZBORE

0

U opštini Doljevac u Nišavskom okrugu 16. decembra biće održani lokalni izbori na koje Jedinstvena Srbija izlazi samostalno i lista Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma naći će se pod rednim brojem 4 glasačkog listića. Marković je sa saradnicima danas razgovarao sa građanima u Doljevcu i selima Malošište i Šarlinac.
„Jedinstvena Srbija se zalaže za decentralizaciju Srbije i za ravnomeran razvoj svih opština i velikih i malih. Mi smo pokazali na primeru Jagodine kako se štednjom može doći do značajnih sredstava, koja se kasnije vraćaju onima koji i pune budžet, a to su građani, kroz socijalni program, borbu protiv bele kuge i razvoj infrastrukture. Takođe se zalažemo za ukidanje poreza na poljoprivredno zemljište, kao i za ukidanje plata za članove opštinskog veća i nadoknada za odbornike. Kroz razgovor sa građanima u selima Malošište i Šarlinac, kao i u samom Doljevcu, vidi se da Jedinstvena Srbija ima veliku podršku. Imam i jednu važnu poruku za poljoprivrednike. Prilikom moje nedavne posete Egiptu otvorena su vrata za naše poljoprivredne proizvode, koje već od sledeće godine možemo plasirati u tu afričku zemlju. Srbija ima danas veliku međunarodnu popularnost i mi to moramo da iskoristimo, ali ne treba da čekamo samo na Beograd, već da sami nešto uradimo za naš kraj i našu državu. Meni ne treba ministarsko mesto da bi radio za Srbiju“ rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.
Predsednik Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Doljevcu, Marko Stošić, kazao je da će Jedinstvena Srbija svoj program sporovoditi onako kako ga sprovodi i u Jagodini i drugim gradovima i opštinama.
Student Ekonomskog fakulteta u Nišu Jana Milenković pozvala je svoje vršnjake, studente, da svoje znanje i snagu usmere na državu Srbiju, na svoj kraj i da im glavni cilj bude ostanak u Srbiji. „To je i program Jedinstvene Srbije“ , poručila je Milenković.

Prethodni tekstNAREDNIH DANA TOPLIJE
Sledeći tekstPREDSTAVLJANJE POBEDNIKA KONKURSA „JARA LABUD“ 5. DECEMBRA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime