JAGODINAC PRETIO BOJNU PAJTIĆU „ZNAJ DA ĆE TE NEKO ZAKLATI I PORODICU“

0

Pripadnici MUP-a identifikovali su M. K. (1944) iz Jagodine za koga se sumnja da je na „Fejsbuku“ uputio pretnje smrću predsedniku Demokratske stranke Bojanu Pajtiću.

U policiji kažu da će po nalogu Posebnog tužilaštva za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, protiv M. K. podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

 

Bojanu Pajtiću i njegovoj porodici pretnje su upućivane preko društvenih mreža, a preteće poruke osvanule su i po zidovima Novog Sada pre nekoliko dana. 

 

– Za sebe ne brinem. Ali nakon pretnji SNS botova na društvenim mrežama da će mi zaklati porodicu, za to zaista brinem. Zato što znam za šta su sposobni ljudi koji vode Srbiju. Do juče su samo pisali „Pajtić lopov“ po pločnicima oko škole u koju idu moja deca, ali i to im je bilo malo – rekao je Pajtić u intervjuu za „Blic“.

 

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević najoštrije je osudio ispisivanje grafita mržnje na novosadskim ulicama upućenim pokrajinskom premijeru i lideru Demokratske stranke Bojanu Pajtiću.

Blic

Prethodni tekstPRETUČENI JAGODINAC SE VRATIO KUĆI
Sledeći tekstJAGODINAC M.K. STAR 71 GODINU PRETIO PAJTIĆU?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime