PRETUČENI JAGODINAC SE VRATIO KUĆI

0

Miroslav Jovanović (43) iz Jagodine, koga su petorica Podgoričana brutalno pretukli pre dve nedelje u Budvi, u ponedeljak se vratio kući, potvrdio je njegov brat blizanac Dragiša. Njemu su lekari izvadili slezenu, sanirali povrede pluća i rebara. Nasilnici su uhapšeni.

-Miroslav je trenutno na proverama u jagodinskoj bolnici i videćemo šta će lekari preporučiti da li da ostane ili će ga pustiti na kućno lečenje. Lekari kažu da su njihove kolege iz Kotora odlično obavili posao i da je Miroslav zahvaljući njima ostao živ. Treba da primi vakcinu i videćemo dalje – kaže njegov brat Dragiša.

Miroslav je pušten u petak iz kotorske bolnice, jedan dan je proveo kod sestre u Budvi, i privatnim automobilom je dovežen u Jagodinu.

 -Miroslav se jako loše oseća i nije mu dobro. Ne može sam ni do toaleta, treba mu zdravstvena nega, priča Dragiša.

Miroslav nije suočavan sa osumnjičenim za ovo krivično delo, koji su uhapešni u četvrtak.
-Uhapšeni mladiću su priznali da su te večeri tukli Miroslava i njegovog poznanika iz Budve. Tužiteljka iz Kotora je preuzela slučaj. Ne znam da li im je odredila pritvor jer je delo kvalifikovano kao nanošenje teških telesnih povreda, a ne kao pokušaj ubistva. Miroslav će se pridružiti njihovom krivičnom gonjenju i to ga je tužiteljka pitala – objašnjava Dragiša i dodaje da porodica Jovanović ima poverenja u pravosudni sistem Crne Gore u pravičnost i blagovremenost suđenja.

Blic

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime