JAGODINA VEČERAS DOČEKUJE RAD – NE DAMO BODOVE!

0

Fudbaleri Jagodine, puni samopouzdanja, posle tri vezane pobede: dve u prvenstvu i jednu u kupu večeras dočekuju ekipu Rada. Građevinari su uvek bili neugodan protivnik za Jagodince ali dosadašnji rezultati pokazuju da je Jagodina imala daleko bolji učinak. Medjutim, fudbaleri Jagodine se ne uzdaju u tradiciju već u svoje trenutne mogućnosti i zato su pred večerašnji duel favoriti.

-Iza nas je sedam odličnih dana, ostvaruli smo dve pobede u prvenstvu i jednu u Kupu. U goste nam dolazi ekipa Rada koja je pokazala svoj kavlitet na poslednje dve utakmice protiv Zvezde, koje smo mogli svi da gledamo. Svesni smo njhovih kvaliteta i odakle preti najveća opasnost, ali mi kad igramo kući uvek idemo na pobedu. Biće teško, poštujemo njihovu ekipu ali naravno očlekujemo pobedu, istakao je na početku razgovora Milan Milinković, desni bek Jagodine.

Rad dolazi u Jagodinu bez Veselinovića i Miloševića.

-Rad ima dovoljno kvalitetnih igrača tako da se njihovo osustvo neće bitnije osetitiu njihovoj igri. To je tim koji igra čvrsto, na rezultat i podatak da u proteklom delu prvenstva ima bolji učinak na strani neko kod kuće, dovoljan je razlog za oprez.

Od koga preti najveća opsnost?

-Najveća opsnost preti od najisturenijih napadača: Jelića i Perovića. Zato će nama iz odbrane biti prioritet broj jedan da njih zaustavimo. Ukoliko to uspešno uradimo, put ka pobedi biće znatno olakšan.

U timu Jagodine neće biti u poslednje vreme odličnog Djurića?

-Đurić će večeranju utakmicu propustiti zbog žutih kartona. Medjutim, imamo dovoljno kvalitetmih fudbalera i osustvo Djurića neće se odraziti na našu igru. U prošlom kolu smo igrali bez kapitena Cvetkovića i zabeležili smo pobedu nad ekipom donjeg Srema posle velikog preokreta.

Da li, posle tri pobede, očekujete veću podršku navijača?

-Podrška sa tribina uvek je dobrodošla. Igramo u terminu kada svi, koji žele na stadion, mogu da dodju bez problema. I oni koji subotom rade, ali i brojni ljubitelji fudbala koji imaju obaveza u svojim klubovima koji se takmiče u nižim ligama. Očekujem veću podršku koja će nam sigunro olakšati put ka mnovoj pobedi, zaključuje Milan Milinković.

Zdravstveni bilten pred večerašnji duel sa građevinarima je znatno povoljni. Šimac se konačno oporavio od poverde ali neće biti u konbinaciji za večeranji susret. Ostali fudbaleri, osim ,,požutelog“ Djurića, biće na raspolaganju treneru Simi Kruniću. Inače, ne očekuju se veće promene u odnosu na ekipu koja je u Pećincima, posle velikog preokreta, došla do prvog brejka.

Z.M.

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime