IZLOŽBA NAKITA U „CAFFE GELATO“

0

„Caffe GELATO“ najavljuje sjajan događaj u nedelju 13.septembra, od 12 do 22 časa. Naime, jagodnski umetnici izložiće nakit koji je njihovih ruku delo, od 10 sati do 22 časa. Na izložbi dame će moći da pogledaju ogrlice, minđuše, narukvice…

34„Drago mi je da postoje ljudi i privatnici, koji toliko akcenta stavljaju na umetnost, ručni rad, 55podršku pravim vrednostima. Gelato je pokazao da je pravi gradski lokal. Jagodini nedostaju ovakvi događaji, pa eto prilike da se okupimo u Gelato-u. Ja ću izložiti ogrlice, narukvice, minđuše, oni koji me prate znaju kakav nakit pravim i ovom prilikom pozivam sve Jagodince da dođu na našu izložbu nakita. Posebno pozivam dame sa kojima želim da razmenim iskustva i predstavim im kolekciju za jesen“ kaže vlasnica linije nakita „Handmade by Miona“ Miona Ćirić.

Na izložbi će nakit i svoje radove izložiti i Marija Stojanović kao i Sonja Radovanović „Nakit Sonja“.

Caffe Gelato preporučuje Mochu od 130 dinara kao i mnogobrojne sjajne koktele za sve posetioce ove izložbe. Gelato je već postao poznat po podršci autorima i umetnicima, što će nastaviti i u narednom periodu.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime