„HILL HOTEL“ OBJAVIO KNJIGU UTISAKA

0

„Hill hotel“ u Jagodini, jedan od najlepših srpskih hotela poznat je po udobnosti ali i po ljubaznosti i usluzi. Oni su objavili Knjigu utisaka kako bi javnosti dali na uvid mišljenja posetioca. Među brojnim poznatim ličnostima koji su odseli u ovom hotelu bili su glumica Svetlana Ceca Bojković, muzičar Goran Bregović, Karađorđevići, reprezentacije Srbije i drugih zemalja i mnogi drugi poznati reditelji, glumci, muzičke zvezde…

17

„Neki dolaze poslom, neki dolaze privatno, ali zaista je tretman osoblja prema svima na najvišem nivou. Naša Knjiga utisaka pokazuje da su ljudi zadovoljni, da se vraćaju kod nas. Neke kritike u prošlosti su nam dale smernice na čemu da radimo i kako da poboljšamo uslugu, to su sitnice ali koje nekim ljudima mnogo znače. Kod nas nema greške“ kaže glavni menadžer hotela Saša Milojević.

10

Hotel je smešten u najlepšem delu Jagodine, okružen turističkim atrakcijama kao što su Aqua park, Muzej voštanih figura, Zoo vrt, uređeni park „Đurđevo brdo“, a na svega 10 minuta udaljenosti od centra grada.

4

Zbog izuzetnog geografskog položaja Jagodine koja se nalazi u centralnoj Srbiji i lake dostupnosti zbog blizine auto puta E-75, čine Hill Hotel pogodnom destinacijom za putnike na proputovanju, poslovne ljude koji službeno borave u regionu, održavanje seminara, kongresa kao i raznih tematskih dešavanja.

18

Hotel raspolaže sa 20 luksuzno opremljenih soba i 4 unikatno uređena apartmana, restoran salom kapaciteta do 220 mesta, Spa & Wellness centrom, teretanom, kongresnom salom sa kompletnom audio tehničkom opremom, poseduje sopstvena parking mesta, besplatan Wi-Fi za goste hotela a kao posebne atrakcije se ističu picerija sa velikom letnjom baštom i jedinstvena kuća čajeva.

9Rezervacije možete obaviti na  http://www.hill-hotel.com/ ili na br telefona 035 252 202, 035 81 001 81, 035 81 001 82.

1415Hill hotel sigurno zauzima visoko mesto među najlepšim i najudobnijim hotelima u Srbiji.

15

Prethodni tekstJATO PTICA NA PUTU ZA JUG PRAVI PAUZU U JAGODINI, SCENA KAO U HIČKOKOVOM HORORU
Sledeći tekstIZLOŽBA NAKITA U „CAFFE GELATO“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime