IZ JAGODINE, ĆUPRIJE I PARAĆINA ORGANIZOVANO DO AERODROMA ZA 20 EVRA

11

Turistička agencija „Atlas“ organizuje kombi prevoz do aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu, novim vozilima marke „citroen jumper“. U pitanju je vozilo izuzetne udobnosti, pouzdanosti i kvaliteta, sa sedam sedišta za putnike.

Za putnike iz Prokuplje i Niša polazak je organizovan sa kućne adrese, a za putnike iz Aleksinca, Ražnja, Paraćina, Ćuprije, Jagodine i Velike Plane sa benzinskih pumpi duž auto-puta koje su najbliže ovim gradovima. Vreme polaska je usklađeno sa vremenom poletanja i sletanja aviona. Precizna satnica odlaska do aerodroma i povratka sa aerodroma do pobrojanih mesta dogovara se neposredno sa putnicima.

Kombi je opremljen dvozonskim klima uređajem koji omogućava efikasno i ravnomerno hlađenje svih delova vozila.

Vozilo, prepoznatljivo po udobnosti, poseduje izuzetno prostrana sedišta i veliki prostor za prtljag, anatomski oblikovana sedišta za decu, kvalitetan sistem za grejanje, izvanredan audio-sistem i svu dodatnu opremu neophodnu za sigurnu i komformu vožnju.

Cena karte u jednom smeru je 20 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Rezervacije se mogu izvršiti preko telefona +381 27 324 493 i +381 63 71 33 709.

11 KOMENTARA

 1. Postovani!! Da li imate prevoz sa Beogradskog Aerodroma? do Cuprije I koje vam je vreme polaska i gde se moze rezervisati? Pozdrav i lepo vece Vucic

 2. Postovanje
  Da li imate prevoz od aerodroma Nikola Tesla do Jagodine 15 juna oko 20h stizem u 19h30 iz Istanbula i koliko kosta prevoz ?
  Hvala na odgovoru.
  Srdacan pozdrav
  Goran

 3. Postovan
  da li je moguc prevoz iz Pariza 04/06/ 2021 23h45 Aerodrom Nikola Tesla – Lapovo (naplatna rampa) i kolika je cena u jednom pravcu eventualno povratna . Hvala unapred

 4. Treba mi prevoz od Jagodine do aerodroma Beograd u nedelju 6 februara. Trebao bih da budem na aerodromu oko 9h pa do 10h ujutro. Ako mozete da me povezete javite mi se na viber +1 639 571 1352. Hvala.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime