IZ JAGODINE, ĆUPRIJE I PARAĆINA ORGANIZOVANO DO AERODROMA ZA 20 EVRA

7

Turistička agencija „Atlas“ organizuje kombi prevoz do aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu, novim vozilima marke „citroen jumper“. U pitanju je vozilo izuzetne udobnosti, pouzdanosti i kvaliteta, sa sedam sedišta za putnike.

Za putnike iz Prokuplje i Niša polazak je organizovan sa kućne adrese, a za putnike iz Aleksinca, Ražnja, Paraćina, Ćuprije, Jagodine i Velike Plane sa benzinskih pumpi duž auto-puta koje su najbliže ovim gradovima. Vreme polaska je usklađeno sa vremenom poletanja i sletanja aviona. Precizna satnica odlaska do aerodroma i povratka sa aerodroma do pobrojanih mesta dogovara se neposredno sa putnicima.

Kombi je opremljen dvozonskim klima uređajem koji omogućava efikasno i ravnomerno hlađenje svih delova vozila.

Vozilo, prepoznatljivo po udobnosti, poseduje izuzetno prostrana sedišta i veliki prostor za prtljag, anatomski oblikovana sedišta za decu, kvalitetan sistem za grejanje, izvanredan audio-sistem i svu dodatnu opremu neophodnu za sigurnu i komformu vožnju.

Cena karte u jednom smeru je 20 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Rezervacije se mogu izvršiti preko telefona +381 27 324 493 i +381 63 71 33 709.

7 KOMENTARA

  1. Postovani!! Da li imate prevoz sa Beogradskog Aerodroma? do Cuprije I koje vam je vreme polaska i gde se moze rezervisati? Pozdrav i lepo vece Vucic

  2. Postovanje
    Da li imate prevoz od aerodroma Nikola Tesla do Jagodine 15 juna oko 20h stizem u 19h30 iz Istanbula i koliko kosta prevoz ?
    Hvala na odgovoru.
    Srdacan pozdrav
    Goran

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime