IZ JAGODINE, ĆUPRIJE I PARAĆINA ORGANIZOVANO DO AERODROMA ZA 20 EVRA

12

Turistička agencija „Atlas“ organizuje kombi prevoz do aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu, novim vozilima marke „citroen jumper“. U pitanju je vozilo izuzetne udobnosti, pouzdanosti i kvaliteta, sa sedam sedišta za putnike.

Za putnike iz Prokuplje i Niša polazak je organizovan sa kućne adrese, a za putnike iz Aleksinca, Ražnja, Paraćina, Ćuprije, Jagodine i Velike Plane sa benzinskih pumpi duž auto-puta koje su najbliže ovim gradovima. Vreme polaska je usklađeno sa vremenom poletanja i sletanja aviona. Precizna satnica odlaska do aerodroma i povratka sa aerodroma do pobrojanih mesta dogovara se neposredno sa putnicima.

Kombi je opremljen dvozonskim klima uređajem koji omogućava efikasno i ravnomerno hlađenje svih delova vozila.

Vozilo, prepoznatljivo po udobnosti, poseduje izuzetno prostrana sedišta i veliki prostor za prtljag, anatomski oblikovana sedišta za decu, kvalitetan sistem za grejanje, izvanredan audio-sistem i svu dodatnu opremu neophodnu za sigurnu i komformu vožnju.

Cena karte u jednom smeru je 20 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Rezervacije se mogu izvršiti preko telefona +381 27 324 493 i +381 63 71 33 709.

Prethodni tekstKAKO NAM IDE! DELFINI POBEDILI HRVATE!
Sledeći tekstVEČERAS PUŠTANJE VODOPADA U RAD, KONCERT NEDE UKRADEN

12 KOMENTARA

 1. Postovani!! Da li imate prevoz sa Beogradskog Aerodroma? do Cuprije I koje vam je vreme polaska i gde se moze rezervisati? Pozdrav i lepo vece Vucic

 2. Postovani Zovem se Novica Mihajlovic dolazim iz Sydney Australia 6 Avgusta pa samo hteo da vas pitam za prevoz od Arodroma do Jagodina Hvala

 3. Postovanje
  Da li imate prevoz od aerodroma Nikola Tesla do Jagodine 15 juna oko 20h stizem u 19h30 iz Istanbula i koliko kosta prevoz ?
  Hvala na odgovoru.
  Srdacan pozdrav
  Goran

 4. Postovan
  da li je moguc prevoz iz Pariza 04/06/ 2021 23h45 Aerodrom Nikola Tesla – Lapovo (naplatna rampa) i kolika je cena u jednom pravcu eventualno povratna . Hvala unapred

 5. Treba mi prevoz od Jagodine do aerodroma Beograd u nedelju 6 februara. Trebao bih da budem na aerodromu oko 9h pa do 10h ujutro. Ako mozete da me povezete javite mi se na viber +1 639 571 1352. Hvala.

 6. Poštovani,
  Zanima da li je moguće organizovati prevoz od beogradskog aerodroma do Jagodine u četvrtak uveče 20.07.2023. Avion treba da sleti u 22:30. Koja bi bila cena prevoza?
  Hvala i pozdrav

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime