ITALIJANSKA FABRIKA STILSKOG NAMEŠTAJA DOLAZI U JAGODINU! (FOTO)

0

Između jagodinske gradske vlasti i italijanskog proizvođača medicinskih boca za krv, uskoro će biti potpisan ugovor o izgradnji fabrike „MEDIITALIA“ (http://www.meditalia.net/). Potpisivanje ugovora sa još jednom italijanskom fabrikom i to za proizvodnju stilskog nameštaja „Savio Firmino“ (http://www.saviofirmino.com/) očekuje se u februaru.

PALMA I ITALIJANI
Dragan Marković i Đovani Mazuri

 

Meditalia je pismom namere već potvrdila da želi da otvori fabriku u Jagodini, a vrednost ove investicije koja će omogućiti zapošljavanje 60 radnika je između sedam  i osam miliona evra.

mediitalia
Proizvodi Meditalia

„Potpisivanje ugovora se očekuje početkom naredne godine, a odmah zatim u martu i početak izgradnje fabrike. Pored ove italijanske fabrike, sigurna investiciji je i fabrika za proizvodnju stilskog nameštaja Savio Firmino, takođe italijanskog investitora, koja ima veliko tržište u Rusiji. I za ovog investitora početkom 2015. godine očekujemo potpisivanje ugovora o zakupu hale gde će najpre početi proizvodnja, a u martu ili aprilu počeće da se pravi fabrika u kojoj će se takođe zaposliti 60 radnika. Jagodina u ovom trenutku može da se pohvali da je najveći evropski industrijski centar jer ni jedan grad na svetu nema na jednoj lokaciji sedam fabrika, jednu rusku i šest italijanskih“ rekao je Marković i najavio otvaranje fabrike nemačkog investitora koja će se baviti proizvodnjom repromaterijala za italijansku fabriku „Andrea Confezioni“ i koja će zaposliti 100 radnika, a njihov dolazak potvrdio je i vlasnik ove italijanske fabrike.

Vlasnik firme „Meditalia“ Đovani Mazuri je rekao da gostoprimstvo i zainteresovanost za investitore, kao što je slučaj u Jagodini, nije naišao nigde u svetu. On je ovom prilikom pohvalio socijalni program koji se u Jagodini sprovodi i kojim je, kako je rekao, oduševljen, što je potvrdilo njegovu nameru da upravo ovde otvori fabriku. Mazuri je potvrdio namere za investiranje u pomoravskoj prestonici, dodavši da mnogo očekuje od ovog dogovora.

Pogledajte fotografije programa fabrike za proizvodnju stilskog nameštaja SAVIO FIRMINO:

itaijanska fabrika stilskog namestajaitaijanska fabrika stilskog namestaja2itaijanska fabrika stilskog namestaja5

savio firmino decja sobasavio fimrino

 

Prethodni tekstDESET NEODOLJIVIH PORUKA ZA BADNJI DAN! POŠALJITE SVIMA!
Sledeći tekstEVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE DO 24. JANUARA!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime