ITALIJANSKA FABRIKA STILSKOG NAMEŠTAJA DOLAZI U JAGODINU! (FOTO)

0

Između jagodinske gradske vlasti i italijanskog proizvođača medicinskih boca za krv, uskoro će biti potpisan ugovor o izgradnji fabrike „MEDIITALIA“ (http://www.meditalia.net/). Potpisivanje ugovora sa još jednom italijanskom fabrikom i to za proizvodnju stilskog nameštaja „Savio Firmino“ (http://www.saviofirmino.com/) očekuje se u februaru.

PALMA I ITALIJANI
Dragan Marković i Đovani Mazuri

 

Meditalia je pismom namere već potvrdila da želi da otvori fabriku u Jagodini, a vrednost ove investicije koja će omogućiti zapošljavanje 60 radnika je između sedam  i osam miliona evra.

mediitalia
Proizvodi Meditalia

„Potpisivanje ugovora se očekuje početkom naredne godine, a odmah zatim u martu i početak izgradnje fabrike. Pored ove italijanske fabrike, sigurna investiciji je i fabrika za proizvodnju stilskog nameštaja Savio Firmino, takođe italijanskog investitora, koja ima veliko tržište u Rusiji. I za ovog investitora početkom 2015. godine očekujemo potpisivanje ugovora o zakupu hale gde će najpre početi proizvodnja, a u martu ili aprilu počeće da se pravi fabrika u kojoj će se takođe zaposliti 60 radnika. Jagodina u ovom trenutku može da se pohvali da je najveći evropski industrijski centar jer ni jedan grad na svetu nema na jednoj lokaciji sedam fabrika, jednu rusku i šest italijanskih“ rekao je Marković i najavio otvaranje fabrike nemačkog investitora koja će se baviti proizvodnjom repromaterijala za italijansku fabriku „Andrea Confezioni“ i koja će zaposliti 100 radnika, a njihov dolazak potvrdio je i vlasnik ove italijanske fabrike.

Vlasnik firme „Meditalia“ Đovani Mazuri je rekao da gostoprimstvo i zainteresovanost za investitore, kao što je slučaj u Jagodini, nije naišao nigde u svetu. On je ovom prilikom pohvalio socijalni program koji se u Jagodini sprovodi i kojim je, kako je rekao, oduševljen, što je potvrdilo njegovu nameru da upravo ovde otvori fabriku. Mazuri je potvrdio namere za investiranje u pomoravskoj prestonici, dodavši da mnogo očekuje od ovog dogovora.

Pogledajte fotografije programa fabrike za proizvodnju stilskog nameštaja SAVIO FIRMINO:

itaijanska fabrika stilskog namestajaitaijanska fabrika stilskog namestaja2itaijanska fabrika stilskog namestaja5

savio firmino decja sobasavio fimrino

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime