DESET NEODOLJIVIH PORUKA ZA BADNJI DAN! POŠALJITE SVIMA!

0

1.Neka vam od Badnjeg dana sve krene na bolje,
da imate za sve snage i volje,
da ljubav vam bude najlepši san,
želim vam sve najlepše na Badnji dan!

2.Ako je pahulja sreća – želim ti planinu belu! Ako je ljubav kap vode – želim ti reku celu! Ako je uspeh zvezda – želim ti nebeski svod! Ako je prijatelj brat, i ti si meni rod! Neka ti ovaj dan donese sve što u ovu poruku staje i nema među nama večno prijateljstvo traje! Srećan ti BADNjI DAN!

3.Dok badnjaci vaši gore, do božićne divne zore, u božićnoj lepoj noći pozdrav će vam ovaj doći, puno zdravlja, blaga, sreće i srećno vam badnje veče!

4.Neka ovaj Badnji Dan bude Vama radostan, puno zdravlja, puno srece uz krst casni i uz svece, nek se cuje pesme glas, blagoslovi Boze nas!SRETNO TI BADJE VECE!

5.Dobri dome dobar dan sa srecom vam badnji dan, da vam bog podari svaku srecu i zalata punu vrecu, uz badnjak i uz vino da vam uvek bude fino.

6.U dalekom gradu u zimskoj noći Isus spasitelj otvori oči.
Od radosti i sreće anđeli zapališe svijeće, a jedan od njih reče:Srećan Božić i mnogo sreće!

7.Lepog li jutros jutra, a još lepše biće sutra, sveto drvo kuću krasi, nek se vidi srbin da si, okićena srpska kuća, rakija se pije vruća, post se posti, vera čvrsta, a krsti se sa tri prsta, daruje nam pravoslavlje, ljubav, radost, sreću, zdravlje, svako dobro, miran san neka donese BANJI DAN.

8.Neka vam od BADNjEG DANA sve krene na bolje, da imate za sve snage i volje. Da vam SREĆA, ZDRAVLjE I LjUBAV budu kao najlepši san i sve najbolje neka ti donese ovaj BADNjI DAN!

9.Dobri dome, dobro veče i sretno vam badnje veče.

10.PRAVOSLAVCI i HRIŠĆANI ko će sa mnom nek’ porani, BADNJEG JUTRA prije zrake idem gori u BADNJAKE. Kao što su preci moji, uz dom SRPSKI da mi stoji. Da za BADNJE VEČE plamti, tradicija da se pamti,i da SRPSKO ime traje,jer vera se ne prodaje!!!!

Prethodni tekstZIMSKE KOMBINACIJE ZA SVAČIJI DŽEP
Sledeći tekstITALIJANSKA FABRIKA STILSKOG NAMEŠTAJA DOLAZI U JAGODINU! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime