DANAS: BELI GLUMI OPOZICIJU

0

Luka Maksimović, alijas Ljubiša Preletačević Beli, gotovo da ne prisustvuje sednicama skupštine opštine Mladenovac, navodi neimenovani izvor lista “Danas”.

Osim toga, izvor beogradskog lista, koji navodi da je on “upućen u dešavanja u opštini Mladenovac”, kaže da Maksimović “ne radi ništa za dobrobit građana”.

On dalje navodi da Luka Maksimović „dolazi na svaku petu sednicu i na njoj se zadržava eventualno pet minuta”, kao i da je on „totalno nezainteresovan za realne probleme građana“, te da niti jednog trenutka nije pokušao da izađe iz svog alter ega.

„Znajući kako se ponaša u Mladenovačkoj skupštini, zabrinulo me je kada sam saznao da planira da se kandiduje na predstojećim izborima u Beogradu. On predstavlja maskotu koja nema pojma ni o čemu, niti je zanimaju realni problemi građana. Takođe, ljudi van Mladenovca ne znaju da mnogi njegovi odbornici otvoreno sarađuju sa SNS, a neki su čak i u najbližim rodbinskim vezama sa ljudima iz vrha te partije“, ističe izvor lista “Danas”. Prema njegovim rečima, odbornička grupa Luke Maksimovića učestvovala je u neustavnom izboru za članove saveta mesnih zajednica u koje su delegirali i svoje ljude, te da je zbog toga upućena žalba Ustavnom sudu.

Prema oceni izvora lista “Danas”, odbornička grupa „Beli – Samo jako tesno“ sarađuje sa SNS u Mladenovcu, dok u medijima pred građanima Srbije glumi beskompromisnu opoziciju.

„Njihova odbornička grupa, kada bi se pojavila u skupštini, nikada nije nastupila sa homogenim stavom, od 12 odbornika, sedmoro glasa za neku tačku koju predloži vladajuća koalicija, a petoro bude protiv. Usled takve situacije, Belog je napustio Stevan Vlajić, koji je u stvari bio mozak čitave ekipe a koji je u javnosti nastupao kao portparol njihove fiktivne stranke Sarmu probo nisi“, naveo je on.

Prema informacijama izvora beogradskog lista, nakon odlaska Vlajića, u fiktivnoj stranci Luke Maksimovića „nastala je panika“, jer je bivši portparol bio onaj koji je osmislio nastup Belog Preletačevića, pisao mu govore i saopštenja, te vodio profile na društvenim mrežama.

Maksimović je pre nekoliko meseci u razgovoru za “Danas” najavio da će na predstojećim izborima u prestonici nastupiti samostalno „jer su svi isti“.

Na Tviteru je nedavno označio lidere opozicionih stranaka i upitao „Oko čega tačno ne možete da se dogovorite, kolege?“

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime