Hospitalizovana Ćupričanka koja se žalila na tretman u bolnici u Ćupriji

0

Sanja Nikolić koja se juče obratila medijima pošto je, kako sama kaže, doživela veoma neprijatno iskustvo sa lekarom i medicinskim tehničarom Urgentne službe Opšte bolnice u Ćupriji o čemu možete čitati OVDEsinoć je hospitalizovana usled pogoršanja stanja izazvanog kovidom.

Ona je pregledana, urađen je snimak pluća i nalazi se na odeljenju.

U medjuvremenu, na mejl koji smo JUČE uputili Opštoj bolnici u Ćupriji stigao je odgovor pomoćnika direktora koji je iskoristio priliku da novinare optuži za senzacionalizam, te „prepisivanje sa društvenih mreža“ što je neistinita tvrdnja s obzirom da je Sanja Nikolić lično dala izjavu Infocenrali pod punim imenom i prezimenom.

„Informacije o dogadjaju o kome ste izvestili preko vašeg internet portala, iskreno veoma senzacionalistički, kršeći sva pravila objektivnog novinarstva, odnosno bez ikakvog stava druge strane, smo imali prilike da proverimo delimično. Nikakve dopise od pacijentkinje  nismo imali prilike da dobijemo i nemamo nikakve pisane tragove dobijene od pacijentkinje. Izjave aktera, zaposlenih u OB ĆUPRIJA, će biti uzete danas i vraticemo kamere koje su zabelezile ceo dogadjaj.  O svim merama nakon sprovedenog postupka ćemo obavestiti medije i unapred Vas molim da iste objavite na Vašem portalu kako bi ispoštovali princip objektivnog informisanja. Lično smatram da je objavljivanje clanaka prepisivanjem sa drustvenih mreza amaterstko novinarstvo koje sledi principe rialiti  programa koje nikako ne doprinosi objektivnom medijskom prikazu. Nadam se da ce Vas portal u buducnosti biti dragocen saradnik u objektivnom obaveštavanju javnosti i svojim doprinosom doprineti borbi protiv epidemije u kojoj zdravstveni radnici ostavljaju poslednju kap krvi.

Srdačan pozdrav 
Dr Ivan Milojević 
Pomoćnik direktora OB Ćuprija“
 
Podsećamo da je neukazivanje lekarske pomoći krivično delo koje se kažnjava novčanom kaznom ili kaznom zatvora.
Prethodni tekstNađena Sara Sekulić (13)
Sledeći tekstU Svilajncu otvorena švajcarska kompanija „Regent Lighting“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime