GRAĐANI ĆE IZABRATI NOVU NADU!

0

Šef poslaničkog kluba Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović izjavio je danas da opravdan gnev građana zbog loše ekonomske situacije neće biti adekvatno artikulisan ukoliko ta partija ne bude imala šokantan program i ne okupi one koji su zaista u opoziciji.

– Puno toga zavisi od nas samih i koliko ćemo odgovoriti testu vremena i koliko će prava opozicija biti u stanju da se okupi – rekao je Stefanović Tanjugu.
On je naveo da će to okupljanje biti jedan od zadataka u sledećoj godini, međutim, smatra da ne treba ni žuriti jer će vreme kao najbolji sudija pokazati ko je u okviru tog demokratskog fronta protiv aktuelne vlasti, ko je spreman na okupljanje zasnovano na programu, zajedničkim vrednostima, a da razlike stavi u politički špajz.

– Sujeta je tu najmanji problem, zato što će građani da nas nateraju – istakao je on i objasnio da će upravo građani, takođe, nepogrešivo izabrati i one koji su nova nada i koji imaju snagu da pokrenu taj talas.

Stefanović veruje da građani neće dozvoliti da inicijatori svega toga budu ljudi koji su politički rekli šta imaju u prošlosti, koji nisu prošli test vremena i građanske ocene.

Za lidera svoje stranke Bojana Pajtića kaže da je uprkos neprestanim i nelegalnim napadima na vlast u Vojvodini uspeo da sačuva stranačku strukturu i unapredi njen rad u teškim okolnostima.

foto B92

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime