FPNJ posetila delegacija Američke ambasade u Beogradu

0

U utorak, 21. novembra 2023. godine, Fakultet pedagoških nauka u Jagodini je posetila delegacija Američke ambasade u Beogradu, na čelu sa novom regionalnom direktorkom za programe engleskog jezika za region Balkana i Slovačku, Frensis Vestbruk (Frances Westbrook, Regional English Language Officer – RELO).

Delegaciju su primili predstavnici Fakulteta na čelu sa prof. dr Ilijanom Čuturom, prodekanom za nastavu, koji su predstavili nacrt projekta vezanog za unapređivanje i osavremenjavanje nastave u osnovnom obrazovanju kroz stručno usavršavanje učitelja i vaspitača za integrativni pristup u nastavi, a u skladu sa reformisanim kurikulumom za osnovno obrazovanje.
„Gospođa Vestbruk je u potpunosti podržala nacrt projekta i najavila podršku Američke ambasade kroz grant za saradnju sa ekspertima sa američkih univerziteta, kako u procesu pripreme projekta, tako i u periodu njegove realizacije. Ovim je nastavljena desetogodišnja veoma uspešna saradnja Fakulteta sa Američkom ambasadom na zajedničkim projektima za unapređivanje kompetencija učitelja, nastavnika i vaspitača u Srbiji“ navode u FPNJ.

Prethodni tekstVeći porez na oružje
Sledeći tekstZaštita Intelektualne Svojine u Srbiji: Pravni okviri i praksa

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime