Džipom prelazio preko nezavršene trim staze, uništio radove

1

Kada su radnici, posle nekoliko kišnih dana otišli na Rusko groblje kako bi nastavili radove na trim stazi, zatekli su trim stazu razrovanu. Neko je džipom ili kvadom, vozilom sa širokim točkovima, vozio po postavljenoj osnovi za trim stazu i napravio veliku štetu. Staza je oštećena, potporni materijal polomljen. Policija je na terenu i u toku je uviđaj.

Staza je po planu trebalo da bude duga oko 900 metara, a u planu je bilo postavljanje i novih sprava za vežbanje. Investitor projekta je grad Jagodina, koja je iz budžeta izdvojila 4.000.000 dinara. Projekat je nazvan „Drugo plućno krilo grada“.

„Staza će biti uređena po poslednjim svetskim standardima, biće uređena drenažom, završnom podlogom malč, tako da će moći da se koristi u svim vremenskim prilikama, a neće biti blata. Staza će biti osvetljena celom dužinom, tako da će moći da koristi i u večernjim časovima. Biće postavljene i klupe za odmor kao i igralište za mali fudbal. Renoviraćemo postojeće sprave i dodati nove po želji tih korisnika – rekao je kada su radovi počeli direktor Sportskog saveza „Jassa“ Zoran Gligorijević i dodao da će biti napravljeno i dečije igralište „Mobilijar“.

Nadležni apeluju na građane da svaki vandalizam prijave, jer uništavanje gradske imovine ne samo da stvara finansijsku štetu već govori da živimo u društvu u kome se ovakvo ponašanje ne sankcioniše i prećutno odobrava.

1 KOMENTAR

  1. Kod nas u Despotovcu kada se prijavi vandalizam u parku ispred policijske stanice, policija iskulira, decije igralište je skroz polomljeno.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime