Rakić: Od sutra počinje novo poglavlje u životu Demokratske stranke

2

„Nije lako biti danas protiv mafijaškog režima koji je uzurpirao našu državu, ali nema odustajanja, pravda i istina su na našoj strani i pristojni ljudi će pobediti. Nema uređenog, demokratskog društva bez angažovanih pojedinaca, bez građana koji su motivisani da menjaju državu, da menjaju gradove u kojima žive. Od sutra počinje novo poglavlje u životu Demokratske stranke, ponovo postajemo parlamentarna stranka. Naši poslanici biće najoštrija opozicija vladajućem režimu“ rekla je zamenica predsednika Demokratke stranke, Dragana Rakić danas u Jagodini.

Danas je u Jagodini Gradski odbor ove stranke predstavio kandidatkinju za gradonačelnika Maju Radojičić.

„DS u Jagodini ima totalnu medijsku blokadu. Ja nemam političko iskustvo, ali želim da za svaku oblast angažujem stručnjake, prvenstveno ćemo ih tražiti u našim redovima, a naravno i među građanima koji žele da učestvuju. Profesionalne reference biće važne, a ne članska karta“ rekla je između ostalog, Radojičić.

Na predstavljanju Maje Radojičić bio je prisutan vrh Demokratske stranke, a pored predsednika Zorana Lutovca i zamenice predsednika Dragane Rakić, bili su i predsednik IO DS Srđan Milivojević, potpredsednici DS Miodrag Gavrilović i Tatjana Manojlović i predsednik Demokratske omladine Stefan Ninić.

GO DS poziva građane da se pridruže.

 

Prethodni tekstKonstitutivna sednica Skupštine Srbije biće održana 1. avgusta
Sledeći tekstMarković: Iz iskustva bivše Jugoslavije, mora da smo nešto naučili, a to je da je bolje 100 godina pričati, nego jedan dan ratovati

2 KOMENTARA

  1. Čestitam DS u na kandidaturi za Gradonačelnicu Jagodine. BRAVO!
    Nadam se da će konačno starac Fočo od 100 leta u penziju, da ne bode više viljuškama. Sad il nikada za pristojnu Jagodinu. Idemooooo🇷🇸🇷🇸🇷🇸

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime