DS I LDP PRIJAVILI SNS ZBOG KRŠENJE PREDIZBORNE TIŠINE U JAGODINI

2

Demokratska stranka i Liberalno demokratska stranka u Jagodini danas su prijavili jagodinske naprednjake Gradskoj i Republičkoj izbornoj komisiji zbog kršenja predizborne tišine.

prijava„Zbog toga što su dana 22.aprila u vremenu od 12 do 13 i 10 emitovali putem razglasa predizborne poruke na lokaciji Kneginje Milice 73 (sedište stranke) javno pozivajući građane Jagodine i saopštavajući svoje izborne poruke, čime je grubo narušena izborna tišina pred predstojeće izbore zakazane za 24.april. U isto vreme SNS emituje svoj politički program preko razglasa koji se emituje iz putničkog vozila“ navode potpisnici prijave DS i LDP.

Predsednik GO SNS u Jagodini Nikola Radosavljević rekao je za Infocentralu da nije u gradu i da ne veruje da se to dešava, te da će situaciju na terenu proveriti.

Prethodni tekstNERADNI DANI SU OD 29.APRILA DO 3.MAJA
Sledeći tekstŠTA SE SMATRA KRŠENJEM PREDIZBORNE TIŠINE?

2 KOMENTARA

  1. Danas 23. deljeni su flajeri SNS-a, juče u centru grada lepljeni SNS plakati. Kakva ćutnja! Da nije možda neko drugi to radio. Ja ne znam… Zovu telefonom, uznemiravaju, pozivaju. ODAKLE IM MOJ BROJ od mobilnog, koji nigde nije registrovan!?!? Kažu da jednostavno znaju. Koja je to drskost i bezobrazluk.
    I da sam hteo, više NIKADA ne bih pomislio da glasam za takve.
    Neka malo razmisle…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime