Sanitas klinik – široka lepeza zdravstvenih usluga

0

SANITAS KLINIK pacijentima nudi široku lepezu zdravstvenih usluga. Za više informacija i zakazivanje pregleda dostupni su brojevi telefona 060 035 00 86  i 035 820 00 18.

„Dragi naši sugrađani, ovim putem želimo da vam predstavimo usluge koje vam možemo ponuditi u našoj klinici. Naš cilj je da idemo u korak sa potrebama pacijenata i zato smo za kratko vreme uspeli da spojimo medicinu rada, specijalističke preglede, laboratoriju kao i kućnu negu na jednom mestu.

U našoj službi medicine rade možete bez čekanja i za kratko vreme obaviti preglede za dobijanje gotovo svih vrsta lekarskih uverenja, poput lekarskih uverenja za zasnivanje radnog odnosa, uverenja za zaposlene i učenike, za vozače motornih vozila kao i lekarska uverenja za sve profesionalne vozače.

Kod nas možete obaviti specijalističke preglede iz gotovo svih grana savremene medicine, kao i ultrazvučne preglede najsavremenijim aparatima.

Naš stručni tim čine iskusni lekari koji su iskustvo iveštinu sticali u zemlji i u inostranstvu.

Možete zakazati pregled kod kardiologa, reumatologa, nefrologa, urologa, neurologa, ginekologa, neuropsihijatra kao i kod mnogih drugih doktora specijalista.

Sanitas laboratorija je nedavno počela sa radom i možemo se pohvaliti da smo za kratko vreme došli do velikog brojazadovoljnih pacijenata. Nudimo veoma široku lepezu testova u našoj laboratoriji, od najjednostavnijih do onih najkomplikovanijih. Koristimo vrhunsku laboratorijsku opremu i zapošljavamo iskusne profesionalce kako bi usluga koju nudimo bila na najvišem nivou.

Jedna od usluga koja se prosto nametnula zbog  životnih uslova, a koju sa ponosom ističemo jeste i kućna nega. Nastojimo da maksimalno olakšamo svim licima da brinu o stanju svog zdravlja. Maksimalno se trudimo da svim sugrađanima, odnosno onima koji žive u Jagodini i okolini, a iz bilo kog razloga nemaju mogućnost da posete lekara, pomognemo da brinu o svom zdravlju. Možete zakazati pregled lekara na terenu, dolazak tehničara na adresu radi vađenja krvi, dolazak medicinske sestre, negovateljice ili geronto-domaćice.

Ukoliko želite da zakažete specijalistički pregled kod vrhunskog stručnjaka iz oblasti reumatologije, to možete obaviti već danas. Dr Jaroslav Bojović,  doskorašnji načelnik Kabineta za reumatologiju na VMA,  prima pacijente 15. jula 2023. godine. Posebne oblasti interesovanja su mu dijagnostika i lečenje reumatoidnog artritisa, osteoartritisa, osteoporoze kao i sistemske bolesti vezivnog tkiva.

Za više informacija i zakazivanje pregleda nas možete kontaktirati na brojeve telefona 060 035 00 86  i 035 820 00 18, ili posetiti svakog radnog dana od 08 do 21č i subotom od 08 do 15č.

Zakazivanje pregleda možete obaviti i elektronskim putemmejla: info@sanitasklinik.com.

Nalazimo se u Jagodini, u ulici Kralja Petra Prvog, broj 4, na prvom spratu, preko puta Katastra“.

Prethodni tekstPalma: Izjave Radeta Baste hronično nanele štetu državi i građanima
Sledeći tekstZemljotres u Kragujevcu, osetio se u Jagodini

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime