Lutajući ulicama Ćuprije došetala na probu Nemanje Radulovića i otvorila vrata za srećan život

0

Da je izreka „nije kome je rečeno, već kome je suđeno“ istinita, dokazala je i mala napuštena ženkica koja je lutajući ulicama Ćuprije, došetala na probu violiniste Nemanje Radulovića uoči njegovog nastupa na festivalu „Ravanelius“. Naime, srpski i svetski poznat Nemanja Radulović objavio je na svojim društvenim mrežama snimak na kome mazi žutog psića dok se priprema za nastup.

„Čim sam videla snimak u meni se javila nada da će malena pronaći dom, s obzirom na broj pratilaca Nemanje Radulovića na društvenim mrežama. I zaista, brzo mi se javila čelistkinja koja je svirala s Nemanjom u orkestru, inače Francuskinja, Madelein Doukat. Ona nas je pronašla na instagramu i poslala mi poruku da već ima udomljenog psa iz Srbije i da bi volela da udomi i psa sa snimka. Napisala je da je ona provela neko vreme sa tim psom, hranila je, brinula o njoj i da je bila veoma tužna kad je otišla iz Ćuprije. Igrom slučaja, upravo ta ženkica se par dana posle toga pojavila ispred mene. Javila sam devojci da je imala sreću i uzela sam je kako bi svi neophodni veterinarski pregledi bili obavljeni. Nazvala sam je Diva. Trenutno je kod mene i kada obavimo sve što je potrebno, Madelein će je preuzeti. Jeste filmska priča i zaista je imala sreće“ kaže predsednica Udruženja za zaštitu životinja „Ravno Štit“ iz Ćuprije, Jasmina Marinković.

Festival muzičke izuzetnosti „Ravanelius“ organizuju Ustanova kulture Ćuprija i Škola za muzičke talente uz podršku Opštine Ćuprija. Ove godine na Festivalu nastupio je proslavljeni violinista, Nemanja Radulović. 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime