Do kraja jula akva park u Jagodini dobija OSMI bazen (VIDEO)

0

U toku je izgradnja osmog bazena u jagodinskom akva parku. Sredstva za izgradnju bazena obezbedili su grad Jagodina i Ministarstvo turizma. Novi rekreativni bazen biće dubine nešto više od jednog metra i sadržaće vodene atrakcije i vodene masažere.

„Napravićemo ostrvo i mostić a njegova površina biće oko 500 metara kvadratnih. Postavićemo baldahine, ležaljke i zelenilo. U ovom bazenu moći će da uživaju svi oni koji vole opuštanje i malo mirniji ambijent. Neophodno je da svake godine nešto novo ulažemo kako bismo uvek imali novu ponudu za naše posetioce“ kaže direktor JASA i akva parka, Zoran Gligorijević.

Radove izvodi preduzeće „Hidroterm“ iz Jagodine koje je dobilo posao na tenderu. Vrednost radova je oko 18 miliona dinara. Inače, ovo je 13. godina rada akva parka i nadležni očekuju da će jun 2019. godine biti najbolji do sada, s obzirom na toplo vreme i veliku posetu.

Prethodni tekstJagodinski biciklisti poslali važnu poruku ženama – Budi brža od kancera
Sledeći tekstDirektor škole pokrivao nastavnika dok je umesto da drži čas, išao da mitinguje za SNS? I direktor išao sa njim.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime