CECA BOJKOVIĆ PRIMA NAGRADU U JAGODINI PA IDE NA OPERACIJU OKA

0

Svetlana Ceca Bojković će na 44. po redu festivalu „Dani komedije“, koji se od 20. do 27. marta održava u Jagodini primiti nagradu za sav doprinos koji je za sve ove godine dala umetnosti. Po završetku festivalskog programa, glumica će biti smeštena na jednu od specijalizovanih klinika oftalmologije, gde će joj biti saniran problem sa kataraktom. Ukoliko sve bude u redu, ona će istog dana biti puštena na kućno lečenje uz strogo mirovanje.

– Još uvek sam u Helsinkiju, doputovaću veče pred festival u Jagodinu i nakon toga me čeka operacija. Ako želite da radimo intervju, molim vas da to bude tamo jer ću odmah nakon toga biti operisana. Postoperativni tok traje sedam dana, kada neću izlaziti iz kuće, niti se šminkati, tako da se neću slikati, niti pričati za medije. Čim se oporavim ponovo se vraćam u Helsinki – kaže Svetlana, koja je uklanjanje katarakte poverila našim stručnjacima.

Iako je reč o maltene rutinskoj operaciji, Cecini prijatelji kažu da je ona uplašena.

Ona će iz Helsinkija, gde živi sa partnerom Slavkom Kruljevićem, sleteti 20. marta i nakon što uradi dodatne medicinske analize biće smeštena na oftalmološku kliniku, gde će i biti obavljena intervencija.

izvor Alo.rs

Prethodni tekstDAN ŽALOSTI, NEMA ZABAVNOG PROGRAMA, KONCERATA I FILMOVA
Sledeći tekstKARATA ZA „DANE KOMEDIJE“ JOŠ IMA!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime