BORA ČORBA NAPUŠTA PINKOVE ZVEZDE, DOLAZI ŽELJKO JOKSIMOVIĆ

0

Rok pevač Bora Đorđević iz zdravstvenih razloga sprečen je da u narednom periodu nastavi sa snimanjem najpopularnijeg šou programa.

Rok pevač Bora Đorđević iz zdravstvenih razloga sprečen je da u narednom periodu nastavi sa snimanjem najpopularnijeg šou programa na TV Pink „Pinkove zvezde“.

„Želja produkcije je bila da novi član žirija bude Željko Joksimović koji će svojim izvanrednim iskustvom i popularnošću doprineti kvalitetu našeg šou programa. Željko je bez reči prihvatio ovaj angažman i mi mu se na tome zahvaljujemo“, saopštava TV PINK.

Muzičar Željko Joksimović ističe da je u ovom trenutku najvažnije da frontmen „Riblje čorbe“ bude što pre dobro.
„Bora je moj veliki prijatelj sa kojim sam podelio neke od najlepših trenutka u životu. Bio je i gost na mom koncertu u Skoplju ove godine, a to se ne zaboravlja. Pink je kuća sa kojom sarađujem od samog pocetka svoje karijere i drago mi je što mogu da pomognem da se šou nesmetano nastavi, jer bi to svako sa zadovoljstvom učinio. Članovi zirija su moji prijatelji koji odlično rade svoj posao i ostaje samo da zajedničkim snagama izaberemo najbolje, dok Bora ne ozdravi, a to će nadam se biti što pre“, izjavio je Joksimovic.

Popularni pevač je već prionuo na posao i ove nedelje ga očekuju prva snimanja najomiljenijeg šou programa za talente u regionu.

Novosti online

Prethodni tekstNAPRAVITE SAMI ILI SA KLINCIMA – NOVOGODIŠNJE ČESTITKE! POGLEDAJTE PREDLOGE!
Sledeći tekstNATPIS NA MOSTU MIHAJLA PUPINA KAO NADGROBNI SPOMENIK?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime