NAPRAVITE SAMI ILI SA KLINCIMA – NOVOGODIŠNJE ČESTITKE! POGLEDAJTE PREDLOGE!

0

Ova ideja je svakako malo zahtevnija, ali u principu nije komplikovana izrada. Ovo je trodimenzionalna čestitka – koja je zaista zanimljiva. Potrebno je da osnovni karton zasečete kao što je objašnjeno na slici (dole) i na deo koji je ispupčen zalepite lep dekorativni papir uz dodatak neke mašnice. Kada sve završite, potrebno je kompletnu kompoziciju zalepiti na pozadinski karton, kako kod ispupčenog dela ne bi ostala rupa. Dekorisati možete po želji:

novogodisnja cestitka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stara dobra quilling tehnika. Uvek popularna i efektna. Malo papira, lepak, i dosta strpljenja je sve što će vam biti potrebno za ovu tehniku:

cestitka 1cestitka 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova ideja je najbolja za naše najmlađe. Uz pomoć prstića, vodenih bojica i crnog flomastera, napravite ove slatke irvase i pošaljite ih svojim prijateljima.Nema šanse da ne pogode čiji su to prstići:

cestitka 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napravite prave pahuljice na svojim čestitkama. Uzmite deblji karton i prvo iscrtajte ovlaš rukom oblik pahuljice. Potom uz pomoć deblje igle ili bušača, napravite rupe na vrhovima pahuljice i u sredini. Sa belim pamučnim koncem napravite čaroliju: provucite ga kroz otvore kao da vezete. Kraj možete zalepiti, a svemu tome možete dodati i neke staklene perlice na završetke kako bi sve izgledalo veoma elegantno i efeketno:

cestitke 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.mojrucnirad.com

 

Prethodni tekstNE BUDITE NEPISMENI: MALI REČNIK INTERNET POJMOVA
Sledeći tekstBORA ČORBA NAPUŠTA PINKOVE ZVEZDE, DOLAZI ŽELJKO JOKSIMOVIĆ

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime