BILJANA MILANOVIĆ: KOMPLETAN SPISAK UDŽBENIKA NA SAJTU ŠKOLE ILI U KNJIŽARAMA

0

Roditelji đaka OŠ „17.oktobar“ u Jagodini, zabrinuti su jer, kako kažu nisu dobili spiskove udžbenika za narednu školsku godinu. Oni tvrde da je u drugim školama već počela otplata knjiga i da, što pre počne otplata, kompletan iznos preskupih kompleta udžbenika, lakše je podneti ukoliko bude podeljen u više rata.

„Pitamo se zašto samo deca OŠ „17.oktobar“ nisu dobila spiskove udžbenika za narednu godinu, u ostalim školama roditelji su otplatili već dve ili tri rate. Nama je to pravo uskraćeno. Razmišlja li neko da li ćemo moći da isplatimo sve do septembra?“ pita se Jelena Milojević.

Biljana Milanović, direktorka OŠ „17.oktobar“ kaže da škola ne sme i ne prodaje udžbenike.

„Mi smo spiskove potrebnih knjiga za sve razrede poslali svim knjižarama u gradu koje se bave prodajom knjiga za osnovne škole. Nemamo dil ni sa jednom knjižarom da bismo bilo koju forsirali. Roditelji mogu da obiđu knjižare, da pitaju, takođe mogu posetiti sekretara naše škole ili pogledati internet prezentaciju naše škole tj sajt“ kaže Milanović.

Roditelji mogu pogledati na ovom linku koje su knjige deci potrebne u zavisnoti od uzrasla i razreda koji pohađuju OVDE.

 

Prethodni tekstPROJEKAT „ALTERNATIVNI KULTURNI CENTAR“ UŠAO U 40 NAJBOLJIH, PODRŽITE IH
Sledeći tekstTURISTIČKA SEZONA U JAGODINI POČINJE ZA VIKEND

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime