Asfaltirano naselje Cara Dušana u Paraćinu

0

U Paraćinu je asfaltirano naselje Cara Dušana što je na ranijim zborovima traženo od lokalne samouprave. U ovom naselju rešavani su imovinsko pravni odnosi a zatim se pristupilo kompletnom sređivanju.

„Želim da se zahvalim u ime meštana naselja Cara Dušana lokalnoj samoupravi koja je izašla u susret našim željama i proširila saobraćajnicu za 15 m u pojedinim delovima, kako bi meštani mogli da okreću kamione. Nama to mnogo znači. Dobili smo svetsku infrastrukturu što bi se reklo, ivičnjake, fekalnu kanalizaciju i sve u svemu mnogo smo zadovoljni svime što je opština učinila u našem naselju. Mi smo nekada bili ilegalno naselje koje je napamet pravljeno, a dobili smo uređeno naselje koje ima ulice i infrastrukturu. Svemu ovome prethodilo je dugogodišnje rešavanje imovinsko pravnih odnosa. Mi smo imali u naselju mnogo nerešenih imovinskih odnosa i mislili smo da ćemo morati da preskačemo ograde kako bismo dolazili do svojih kuća. U međuvremenu smo sa lokalnom samoupravom Paraćin seli dogovorili se, našli rešenje i model kako da se problemi reše. Pravna služba ispratila je celu proceduru“ kaže Zoran Kojadinović.

(Medijski sadržaj je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

Prethodni tekstNastavnik na fejsu pisao o seksu, drogi, izražavao se vulgarno, nikome nije smetalo dok se deca nisu požalila
Sledeći tekstDELEGACIJA EU U POSETI PARAĆINU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime