BRNABIĆ U PARAĆINU OBIŠLA INDUSTRIJSKU ZONU, KULTURNI CENTAR…

0

Danas je opštinu Paraćin posetila predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, sa delegacijom u kojoj su, između ostalih, bili još ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Marija Obradović i Tomislav Momirović, ministar saobraćaja, građevine i infrastrukture. Predstavnici paraćinske vlasti pokazali su premijerki Industrijsku zonu, Kulturni centar itd.
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da država neće odustati od traženja strateškog partnera za fabriku stakla „Paraćin“.

Istakla je da je to jedan od glavnih prioriteta Vlade Srbije kada je reč o toj opštini.

Brnabić je kao prioritetni projekat u Paraćinu izdvojila i rekonstrukciju Osnovne škole “Radoje Domanović“, navodeći da je vrednost te investicije 250 miliona dinara.

Izmedju ostalog, premijerka je istakla da je za opštinu Paraćin najvažniji projekat – komunalno opremanje industrijske zone i odmah insistirala da već sledeće nedelje predstavnici Razvojne agencije Srbije obiđu Paraćin i razgovaraju sa svim investitorima u industrijskoj zoni, i dodala da se nakon toga opština Paraćin prijavi u Ministarstvo privrede za podsticaje, odnosno za sredstva za poslovno, komunalno i energetsko opremanje zone.
Pomenuti su takodje i dodatni projekti za paraćinsku opštinu koji su bile planirani budžetom Kancelarije za javna ulaganja, i to Opšta bolnica, vodovodna i kanalizaciona mreža.


Medijski sadržaj nastao je podrškom SO Paraćin kroz sprovođenje projekta „Paraćinske novosti“

Prethodni tekstJOVANOVIĆ: VELIKO INTERESOVANJE ZA VAKCINU, NEMA ZADRŽAVANJA, ORGANIZACIJA ODLIČNA
Sledeći tekstPAUNOVIĆ: BRNABIĆKA OBIŠLA SPOMENIKE UPORNOSTI PRETHODNE VLASTI KOJU JE DRŽAVA SAPLITALA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime