UHAPŠEN POD SUMNJOM DA JE SILOVAO SINA

0

Dragan P. (65) uhapšen je zbog sumnje da je punih sedam godina u alkoholisanom silovao sina D.P. (14) u selu Ribare kod Jagodine.

Kako Srpski telegraf saznaje, nasilnik je uglavnom pijan uz pretnje nasrtao na mališana i iživljavao se se nad njim, a horor je otkriven nakon što se dečak požalio komšinici.

Prema rečima izvora, pakao maloletnog D.P. počeo je kad je krenuo u prvi razred.

– Mališan se 2011. vratio iz škole, a otac ga je spopao čim je ušao u svoju sobu. Dragan P. je bio pijan i odmah je krenuo za sinom. Ušao je kod njega i naredio mu da legne na krevet. Potom ga je dodirivao po telu i skinuo mu pantalone. Dečak je vrištao i preklinjao oca da ga ne zlostavlja, ali bezuspešno. Monstrum je udario mališana, a onda se zverski iživljavao nad njim – kaže sagovornik ovog lista.

Kako dodaje, otac-monstrum otad je zlostavljao sina kad god bi malo popio, preteći da nikom ne sme ni da pisne o tome šta njih dvojica rade iza četiri zida. Nasilnik je u avgustu prošle godine prebio dečaka, a potom ga više puta silovao.

– Preko odeće mu je dodirivao polni organ, a D.P. je u jednom trenutku uspeo da se izvuče i pobegne. Međutim, otac ga je sustigao. Zaključao je vrata, ošamario sina i naredio mu da se skine. Iživljavao se nad njim, a dečak se uplakan i nem od bola, nije pomerao s kreveta – dodaje sagovornik.

Prema njegovim rečima, posle svakog seksualnog zlostavljanja mališan je dobijao i batine.

Monstrumu je alkohol udario u glavu, pa je fizički nasrtao na sina. Gađao je nesrećnog dečaka predmetima koji su mu bili nadohvat ruke, pretio je da će ga ubiti i govorio mu da ne zaslužuje da živi. Pretio je dečaku da će ga zaklati ukoliko bude nekome rekao za njihovu „tajnu“, a kad bi se maloletnik požalio da ga boli glava, Dragan P. bi mu rekao: „Začepi, niko te ništa nije pitao“ – priča izvor.

Istina je, kako dodaje, izašla na videlo nakon što je D. P. skupio hrabrost i požalio se komšinici koja je slučaj prijavila policiji.

– Dečak više nije mogao da trpi bolove i očevo zloatsavljanje. Zbog toga je odlučio da ispriča sve u nadi da će njegovim mukama konačno doći kraj. Jadno dete, ko zna šta je sve trpelo i doživljavalo od oca alkoholičara – objašnjava sagovornik i za kraj ističe da je dečak sada smešten u hraniteljksu porodicu i da se oseća dobro.

Njegovom ocu izrečena hitna mera zabrane prilaska sinu, kao i bilo kakav kontakt s njim.

telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime