U POŽARU U JAGODINI UNIŠTENO 13 VOZILA, POMOĆ PRUŽILE USTANOVE SVILAJNCA, REKOVCA

1

U požaru koji je juče izbio u garaži Doma zdravlja u Jagodini, uništeno je 13 vozila od kojih je većina služila medicinskim radnicima za prevoz pacijenata na dijalizu, za palijativnu negu, radnicima apoteke itd. Uzrok požara se ispituje.

„U ovim teškim trenucima za sve nas, gradovi u okruženju pokazali su veliku solidarnost. Svilajnac, Rekovac, Gerontološki centar u Jagodini, ali i vlasnici firmi koji ponudili da ustupe vozila prema potrebama. Naravno, vozila Bolnice biće stavljena na raspolaganje Domu zdravlja u Jagodini. Svi se ispomažemo a život nas često stavi u situaciju koja nam pokaže da nesreća ne ide sama, ali borimo se i pobedićemo sve što nas je zadesilo“ kaže direktor Opšte bolnice  u Jagodini, Miloš Lukić.

Svilajnac je Domu zdravlja u Jagodini stavio na raspolaganje jedno sanitetsko vozilo.

„Stavili smo jedno sanitetsko vozilo na raspolaganje Domu zdravlja u Jagodini dok im bude potrebno s obzirom na tešku situaciju u kojoj su se našli posle požara. Mislim da u ovakvoj situaciji svi moramo da budemo solidarni kako bismo zajedno prevazišli sve što nam se događa. Na poziv direktora Doma zdravlja odmah smo odreagovali“ kaže predsednik Opštine Svilajnac, Predrag Milanović.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, lokalizovali su požar koji je izbio juče oko 17.15 časova u odvojenom garažnom objektu Opšte bolnice u Jagodini i tom prilikom niko nije povređen.
U intervenciji je učestvovalo 11 vatrogasaca-spasilaca sa devet vatrogasnih vozila.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime