U PARAĆINU PROHODNI SVI PUTEVI

1

PARAĆIN- „Svi putevi iz grupe prvog prioriteta su za sad prohodni. Otežano se kreće prema Stubici, Zabregi, Buljanu, Lebini iz razloga što vetar pravi nanose I zatvara po jednu traku, ali vozila JKP se vraćaju, probijaju smetove i šire trake“ rekao je predsednik Opštine Paraćin, Saša Paunović.

„Sva mehanizacija je uključena na čišćenju, ali se ne vrši posipanje materijalom dok traju padavine I ne stane vetar.

Povremeno neki od vozila imaju problema sa nožem, ali se odmah sanira I vraća natrag na rad.

Uključuje se dodatna mehanizacija jednog preduzeća samo za grad, mehanizacija ostalih preduzeća je u pripravnosti u slučaju da se pogorša situacija i JKP je u kontaktu sa njima.“

1 KOMENTAR

  1. Svi su ti putevi prohodni u smislu da se moze ici peske…..mada i tad postoji mogucnost da neko izvrne nogu i padne jer nije nista ocisceno kako treba.Ta tvoja mehanizacija niti postoji niti radi ista ako je ima nemoj da lazes kao pas! Ne posipate dok traju padavine….dok duva vetar i kad sve to prodje onda je veliki minus pa se ni onda ne posipa! Treba verovatno prolece da dodje pa da posipate…..e muko belosvetska!!!! Svaka ti cast sto si uspeo da Paracin grad pretvoris u nesto sto ne lici ni na selo od 50 kuca….prodji slepce malo kroz Jagodinu i Krusevac(to ti bar nije daleko) pa vidi kako treba da izgleda jedan grad….jebale te kocke sto si pokockao i sto si u 5 sela asfaltirao po jednu ulicu a u gradu nemas dve ulice da su dobre…prodji na semafor u jagodnjak pa vidi kakva ti je ulica i asfalt na prvoj raskrsnici na ulazu u grad sa auto puta. Tuga jad i beda….ako vec ne umes i ne znas…..makar prepisi deo necega od onih koji znaju….nahrani svinje i nista ne diraj!!!!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime