U JAGODINI OTVORENA AGENCIJA ZA BRIGU O STARIM I NEMOĆNIM LICIMA „SIGURNA NEGA“

0

U ulici Vuka Karadžića C2 u Jagodini (preko puta Apisa) otvorena je prva licencirana agencija za brigu o starima koja ima negovateljice, gerontodomaćice, medicinske sestre, kurirsku službu i vrši usluge pratnje za stara lica.

sigurna-nega-1„Agencija ima negovateljice i gerantodomaćice, licencirane i obučene za obavljanje delatnosti pravilne brige o starim, bolesnim i nemoćnim osobama i pomoći u kući. Agencija po potrebi angažuje i svo neophodno pomoćno medicinsko osoblje koje može da pruži odgovarajuće usluge medicinskog nadzora i brige svojim korisnicima. Pružamo pomoć pri kretanju uz korišćenje ortopedskih pomagala, promena pelena i lična higijena, pomoć i briga o osobama sa demencijom. Pružamo pomoć u održavanju lične higijene, higijene stana, pomoć po potrebi u oblačenju, svlačenju, obavljanju fizioloških potreba, pranje i održavanje čistoće posteljine itd. Vršimo zdravstvenu negu nakon otpusta iz bolnice, kontrola krvnog pritiska i šećera u krvi, postoperativna rehabilitacija, davanje terapije per os, terapija rane, primena terapije prethodno propisane od nadležnog lekara u kućnim uslovima. Naša Kurirska služba vrši kupovina namirnica i drugih potreba, kupovinu lekova, plaćanje računa, kupovinu gotove hrane. Angažujemo majstore za sitne neophodne popravke u kući i održavanje. Takođe, vršimo usluge pratnje pokretnih osoba u banju i poseta drugima“ kažu u agenciji „Sigurna nega“.

O agenciji i njihovim uslugama možete se informisati na 060 33 48 488. Možete ih pratiti na fejsbuk profilu https://www.facebook.com/sigurnanega/

ili putem sajta SIGURNA NEGA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime