U izlasku iz opštine, aktivisti SNS „pokupili“ čips i čokoladice za socijalno ugroženu decu?

0

Opštinsko veće SO Paraćin podnelo je krivičnu prijavu protiv aktivista Srpske napredne stranke u ovom gradu, koji su 12. aprila upali u zgradu opštine Paraćin, zbog nestanka 20 paketa za decu iz socijalno ugroženih porodica i decu koja na takmičenjima osvajaju nagrade. Paketi su se nalazili, kako se navodi u prijavi, u sali skupštine gde su se u prvo vreme smestili svi aktivisti ove stranke.

„Na snimku se vide dve aktivistkinje SNS koje su, sa ostalima ušle i sele u salu a zatim bez ičijeg pitanja uzele slatke pakete koje dajemo deci, virile šta unutra ima, okretale ih a zatim su paketi nestali. Da li je to pristojna Srbija? Ne bih da kvalifikujem ovaj događaj kao krađu dok se to ne utvrdi, ali pitamo se da li aktivisti SNS nešto znaju, a posebno za red i pristojnost? Uđete u nečiju kuću i pokradete mu stvari? Ili uzmete neki poklon koji je spremio za drugoga? Da ne govorim da se radi o slatkim paketima u kojima se nalaze čips, čokoladice paraćinskih proizvođača koji daruju deci iz socijalno ugroženih porodica i uspešnim đacima, sportistima svoje proizvode“ kažu u paraćinskoj opštini.

Na snimku Fejsbuk televizije Paraćin vidi se da dve aktivistkinje SNS u rukama drže ove poklone, pa je i taj snimak priložen uz prijavu.

 

(Medijski sadržaji nastali su realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime