TRSTENIK ORGANIZUJE HUMANITARNU UTAKMICU ZA ZVONKA MILOJEVIĆA

0

Grad Trstenik organizuje humanitarnu utakmicu „Meč šampiona“ sa koje će sav prihod ići za oporavak nekadašnjeg golmana Zvezde.

Humanitarni meč za nekadašnjeg golmana Zvezde i člana generacije koja je osvojila titulu prvaka Sveta, Zvonka Milojevića, biće održan u nedelju 25. decembra u Trsteniku.

Ljudi iz ovog mesta organizovali su ovu utakmicu pod nazivom “Meč šampiona” sa kog će sav prihod da bude za lečenje Milojevića koji se oporavlja od teđke saobraćajne nesreće.

U predigri će se na parketu pojaviti najmlađe kategorije Trstenika PPT, posle nastupa KUD „Sveti Nikola“ planiran je susret omladinaca kruševačkog Trajala i Trstenika PPT. Meč šampiona, na kojem će se pojaviti nekadašnji fudbaleri i Milojevićevi prijatelji, počeće oko 19 sati.

Za Miloja će igrati Dragiša Binić, Nenad Jestrović, Branko Bošković, Nenad Kovačević, Nemanja Vučićević, Dragan Bogavac, Milivoje Vitakić, Bojan Miladinović…

Ono što je zanimljivo je da će na utakmici igrati i kapiten FK Partizan Saša Ilić koji je bez dvoumljenja prihvatio poziv za učešće u humanitarnoj utakmici i najavio organizatorima dolazak u Trstenik 25. decembra.

Osim njega na terenu će se naći još nekoliko istaknutih partizanovaca, jer kad je prijateljstvo sa Zvonkom Milojevićem u pitanju boje nikada nisu bile važne.

Telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime