KONKURS ZA FINANSIRANJE OMLADINSKIH PROJEKATA

0

Resurs centar za Šumadijski i Pomoravski okrug, Udruženje građana za socijalni razvoj ”Sunce” iz Kragujevca, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, u okviru programa MLADI SU ZAKON, raspisao je Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih.
Na konkurs se mogu prijaviti udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova (od 15 do 30 godina) sa teritorije Šumadijskog i Pomoravskog okruga. Konkurs je otvoren do 15. januara 2017.g.

Na konkurs se mogu prijaviti udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova (od 15 do 30 godina), kao što su đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Šumadijskog i Pomoravskog okruga. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu.
Predloženi omladinski volonterski projekti treba da budu sprovedeni u periodu od 16. februara do 15. maja 2017. godine. Vrednost omladinskog volonterskog projekta može iznositi između 40.000,00 i 100.000,00 dinara. Ukupan iznos raspoloživih sredstava za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u Šumadijskom i Pomoravskom okrugu  je 900.000,00 dinara.
Konkurs je otvoren do 15. januara 2017. godine. Info dan za Pomoravski okrug je zakazan za 23. decembar 2016.g. u 14,00 č. u zgradi Pomoravskog upravnog okruga u Jagodini.
Sve informacije o konkursu kao i konkursnu dokumentaciju, zainteresovani mogu pronaći na sajtu Udruženja „Sunce“ www.sunce.org.rs, na omladinskom portalu www.mos.gov.rs/mladisuzakon i sajtu ovogodišnjeg Nacionalnog programa volontiranja mladih www.kampovi.mis.org.rs  ili se obratiti lično u prostorijama Udruženja „Sunce“ u ulici Luja Pastera 17, Kragujevac, utorkom i četvrtkom od 12,00 do 16,00 časova ili putem mejla ugsunce@gmail.com.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime