TRI ITALIJANSKE FABRIKE U JAGODINI TRAŽE RADNIKE

2

Fabrike tri italijanske kompanija u Jagodini – „Andrea Confezione“, „Aunde SRB“ i „Vibac Balcani“ – traže radnike po Jagodni i okolini. Fabrike tri italijanske kompanija u Jagodini – “Andrea Confezione“, “Aunde SRB” i “Vibac Balcani” – traže 164 radnika, od čega 150 šivača i operatera na mašinama za šivenje.

“Andrea Confezione” traži 100 operatera na mašinama za šivenje i jednog administrativnog radnika sa znanjem italijanskog jezika. “Aunde SRB” traži 50 šivača, dva mašinska inzenjera i dva operatera na CNC mašini, dok “Vibak Balcani” traži devet radnika, po jednog menadžera (custom care) i računovođu, dva vozača viljuškara i pet operatera.

Svoju ponudu za radnicioma ove firme istakla su danas na Sajmu zapošljavanja u Jagodini, koga je organizovala Filijala nacionalne službe zapošljavanja za Pomoravski okrug u Jagodinji.

Na sajmu je 29 firmi iz Jagodine, iskazalo potrebe za više od 30 radnika, a najviše se traže zanatlije.

Uz šivače, koje traže italijanske fabrike, traže se elektromonteri, alatničari, metaloglodači, eroderi, brusači, bravari, mašinbravari, mesari, autoelektričari, prodavači, armirači, tesari, građevinski radnici, hostese, građevinski i mašinski inženjeri…

Tanjug

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime