Gradski odbor Srpske napredne stranke Jagodina saopštio je danas ,,da se desio još jedan prostački i vandalski napad na stranku“.
-Sinoć, posle mitinga koji je Socijalistička partija Srbije održala u Jagodini, grupa vandala razbila je izlog na stranačkim prostorijama SNS-a, stoji u saopštenju.
S obzirom da su jagodinski naprednjaci izneli sumnju da iza kamenovanja stoji koalicija JS- SPS, Jedinstvena Srbija odgovara „Čin razbijanja stakala na prostorijama jedne političke stranke u Jagodini je kokošarsko – jajarski čin, koji mi najoštrije osuđujemo“
„Gradski odbori Jedinstvene Srbije i SPS – a u Jagodini osuđuju razbijanje stakala na prostorijama Srpske napredne stranke u Jagodini. Tražimo od nadležnih organa, da što pre otkriju počinioce ovog nedela. U blizini prostorija Srpske napredne stranke, nalazi se preko 20 kamera raznih preduzeća i institucija, među kojima i dva suda, Okružnog i Osnovnog i sigurni smo da će vinovnici tog događaja biti privedeni pravdi. A što se tiče pretpostavke da je to uradio neko od aktivista koalicije SPS – Jedinstvena Srbija, želimo da informišemo javnost, koja to već zna, da naš skup u Jagodini nije bio sinoć, već u podne, te da su se svi, koji su bili na konvenciji naše koalicije, razišli već u 13 i 30“.
SNS

9 Komentara

 • Odgovori
  Ivan
  18. aprila 2016.

  A kao Markovicu,neko sme da pusti kamere protiv tvojih placenika,bezi bre,odseli se odavde…

  • Odgovori
   aleksandra
   18. aprila 2016.

   A kako ti napadas tog istog Markovica , bez osnova i dokaza. A sta to njemu ne sme .Odakle tebi ta prica koju ovde prosipas !

   • Odgovori
    aleksandra
    18. aprila 2016.

    Kako to da odobrite komentare protv Markovica, a druge ne ? ZASTO LEPO NE PUSTITE SVE KOMENTARE EVO RECIMO MOJE ? !

 • Odgovori
  aleksandra
  18. aprila 2016.

  Kako da ne članovi JS nisu imali sta da rade od 13h pa su čekali ponoć kako bi kamenovali prostorije SNS. Mozda ali juče. Ova informacija je smesna, tekst jos gori , totalno neprofesionalan, bez proverenih nformacijama sa naslovom za predškolski uzrast !!!

  • Odgovori
   Ivan
   19. aprila 2016.

   Vodi ti njega kuci slobodno a nasu Jagodinu oslobodi bede,vreme je…

  • Odgovori
   Ivsn
   19. aprila 2016.

   A ti si verovatno jedna od marioneta koja je dobila deviznu karticu i ostale usluge za bolji zivot i plus apartman u hotelu nadomak grada…

 • Odgovori
  Vujadinn
  18. aprila 2016.

  Vandalski čin JS-a i SPS-a. Ako gubite izbore kako pokazuju istraživanja to nije razlog za vandalizam.

 • Odgovori
  Изногуд
  19. aprila 2016.

  Можда нема везе са странкама, можда је неко бесан јер недељама пуштају преко разгласа политичке говоре, понекад се човек осети као да је у некој муслиманској земљи и да са минарета слушамо хоџу.

 • Odgovori
  Dejan
  21. aprila 2016.

  Videli ovi iz SNS U Jagodini da ih Palma ne primecuje pa resili sami sebe da kamenuju ne bi li uzburkali javnost i podigli tenzije pred izbore.Kako bre povezaste odmah i bez istrage da je to uradio neko iz JS.Evo moze i ovako sami ste sebe kamenovali !!!