NIKOLA NIKOLIĆ ODGOVORIO SINDIKATU REMBASA

0

Povodom saopštenja Sindikata RMU „Rembas“ u kome osuđuju ponašanje predsednika OO SNS u Despotovcu, Nikole Nikolića koji je kako su naveli, na terasi hotela „Đula“ u prisustvu više lica rekao Sanji Pejić konobarici da „zna da je bila na tribini druge partije i da je gledao fotografije sa tribine“ a zatim i da će platu dobiti od Zlatka Dragosavljevića (na čijoj je tribini Sanja navodno bila), oglasio se i Nikolić koji je inače kandidat za predsednika opštine Despotovac.

„Povodom potpuno neosnovanih tvrdnji da sam u nedelju 17. Aprila 2016. godine pred početak predizborne tribine u Resavici verbalno pretio i vređao radnicu hotela DO „Đula“ Sanju Pejić, želim da istaknem da je to apsolutna neistina plasirana radi diskreditovanja mene i mog tima uoči samog predizbornog finiša. Ako postoji neko ko smatra da sam ga bilo kojim svojim delom ili rečju uvredio, iskoristiću ovu priliku da se javno i iskreno izvinim i takođe da napomenem da spadam u grupu ljudi koji nikada ne posežu za silom ni u kom obliku, pa ni u verbalnom, a pogotovo ne prema ženama, i da smatram potpuno nedopustivim ovakav vid prljave kampanje“ rekao je Nikolić za Infocentralu.
On je takođe izjavio da se radi o dugogodišnjoj radnici ovog hotela, jednoj od najboljih kako je naveo i da nikada ne bi uradio to što mu se stavlja na teret.

Prethodni tekstSINDIKAT REMBASA: SNS DA PRESTANE DA ŠIKANIRA I PROGANJA ZAPOSLENE
Sledeći tekstSNS:IZLOG RAZBIJEN POSLE MITINGA JS-SPS, JEDINSTVENA SRBIJA: KOKOŠARSKO JAJARSKI ČIN KOJI OSUĐUJEMO

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime