Sajam zapošljavanja u Jagodini 10. maja

0

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Jagodina, organizuje sajam zapošljavanja, 10. maja 2019. godine, u vremenu od 11.00 do 14.00 časova, u Kulturnom centru u Jagodini, ulica Kneginje Milice 25.
Na sajmu učestvuje 25 poslodavaca koji su iskazali potrebu za angažovanjem preko 200 radnika. Najveći broj prijavljenih potreba za zapošljavanjem je u oblasti saobraćaja, proizvodnje nameštaja, prehrambene i tekstilne industrije, trgovine, ugostiteljstva, mašinstva. Najveće interesovanje poslodavaca odnosi se na zanimanja: mašinski i elektro inženjeri, elektrotehničari, komercijalisti, šivači, vozači, bravari, automehaničari, autoelektričari, mesari, prodavci, konobari, radnici u proizvodnji nameštaja i dr…
Poslodavci koji će učestvovati na sajmu zapošljavanja: „Jela“, „Feman“, „Aunde Srb“, „Radeks“, „Inex zaštita“, „Andrea Confezioni”, „Mesopromet company“, Štamaprija „Zlatna knjiga“, „Budućnost pet“, „Manufaktura plus“, „Auto kuća Tasić“, „Link računari“ i dr.
Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i ostvare kontakte sa potencijalnim zaposlenima. Na raspolaganju im je besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih podsticaja pri zapošljavanju. Nezaposlena lica potrebno je da se jave svom savetniku za zapošljavanje radi evidentiranja i informisanja za učešće na sajmu.

 

(Medijski sadržaj nastao je realizacijom projekta „Jagodina – biser centralne Srbije“ koji sufinansira Grad Jagodina)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime