RASHLADITE SE U JAGODINSKOM AKVA PARKU, KUPALIŠNA SEZONA JE POČELA

0

Kupališna sezona u Jagodini počela je proteklog vikenda otvaranjem najpoznatije letnje atrakcije – akva parka. Prva dva dana rada akva parka ulaz je bio besplatan, a prema rečima nadležnih posetioci su stizali iz svih krajeva Srbije.

„Već prvog dana imali smo skoro 3.000 posetilaca iz različitih krajeva zemlje. Prema registracijskim oznakama automobila, kupači koji su danas došli u Jagodinu su iz Beograda, Niša, Kragujevca, Zrenjanina, Leskovca, Kruševca, Despotovca, Ćuprije, Paraćina, Kraljeva, Zaječara, Sombora, Vranja… a ima i puno automobila sa registarskih oznakama evropskih zemalja: Austrije, Švajcarske, Nemačke, Francuske. Gostima u Akva parku je na raspolaganju sedam bazena, jedan je olimpijskih razmera, sistem tobogana od 600 metara, pet restorana sa 1.200 stolica, restorani brze hrane, kafe poslastičarnice, 1.000 ležaljki i sunocobrana, tereni za košarku, odbojku, tenis, šah. Očekujemo da će i ove godine akva park u Jagodini biti prvi izbor kao i ranijih godina“ kažu nadležni u Turističkoj organizaciji grada.

Akva park ima parkiralište za preko 1.000 automobila koje je besplatan.

Preko celog dana na bazenima se održavaju razne priredbe, animacije za posetioce, muzika u živo, priredbe sa klovnovima za decu, promocije raznih proizvoda, a u večernjim časovima na platou restorana Akva parka, svaku veče muzički program.

Ulaz za odrasle je 500 a za decu do 12 godina 300 dinara, poludnevni odrasli 300 deca 100 dinara. Cena ležaljki sa suncobranom je 100 dinara a garderobe 30 dinara. Cena ulaznica za organizoavne grupe je 400 dinara a za decu do 12 godina 200 dinara. Cene se nisu menjale poslednjih godina ni ugostiteljskim ulugama na bazenima.

Posebna pogodnost za stanovnike Jagodine i okolnih mesta je kupovina mesečne karte, koja je za odrasle iznosi 2.000 a za decu 1.000 dinara.

Akva park u Jagodini je površine šest hektara a u neposrednoj blizini je ZOO vrt, Muzej voštanih figura, izletište „Potok“ sa Letnjom pozornicom, „Vivo“ šoping park sa 30 svetskih brendova, restoranom…

Blizu su karting centar, a oko 500 metara, kod Zzelezničke stanice, je Muzej naivne i marginalne umetnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime