PRAVI DOMEN ZA POSLOVNI NASTUP NA INTERNETU

0

Vaš domen je temelj vašeg web sajta. To je jedna od prvih i najvažnijih odluka koje ćete doneti, zato joj treba posvetiti dovoljno vremena.

Ize domena je kako će vaša web lokacija biti poznata na Internetu, bez obzira na vrstu web stranice koju ćete imati. To je jedinstvena adresa vaše web stranice na Internetu. Korisnici koji poznaju vaš domen, tehnički nazvan URL, mogu jednostavno da ga upišu u adresnu traku svog pretraživača i da posete vašu web lokaciju. Drugi će moći da dođu do vašeg web sajta putem pretraživača kao što su Google i/ili Bing.

U 21. veku je nezamislivo uspešno poslovanje bez prisustva na Internetu. Međutim, nije svejedno kako je neko prisutan na njemu. Na Netu se otvaraju neslućene mogućnosti, ali i mnogi izazovi. Svaki korak, dobar ili pogrešan, vidljiv je globalno, zato svaki treba pažljivo odmeriti.

Predrag Milićević rukovodilac je Sektora marketinga i komunikacija RNIDS-a. Već četvrt veka je u marketingu i komunikaciji sa tržištem, sa medijima i sa ljudima, baveći se svime što je neophodno da bi se komunikacija osmislila i sprovela na pravi način.

Njegovo predavanje će dati odgovore na brojna pitanja pravilnog internet prisustva. Šta je osnova identiteta na Internetu? Zašto kažete “moje” kad mislite na tuđe? Gde leži opasnost? Šta se dešava sa biznisom kad njegov domen više nije njegov? Kakav je pogled na Internet iz ugla Gugla? Na šta obratiti pažnju prilikom izbora naziva domena?

Očekujemo vas u velikom broju 3. oktobra od 10h u Hotelu Hill. Prijave su besplatne, ali obavezne zbog ograničenog broja mesta. Zato se prijavi još danas i nemojte ostati uskraćeni za znanja koja su vam na dohvat ruke.

Prijava: https://www.smilesoft.net/besplatna-edukacija-za-male-biznise-u-jagodini/

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime