PAUNOVIĆ: DONEĆU ODLUKU U ODNOSU NA STAV DS – A

0

Predsednik opštine Paraćin i zamenik predsednika DS Saša Paunović izjavio je u Danu uživo da će odluku o izlasku na izbore doneti po raspisivanju samih izbora, a možda i ranije. „Razgovaramo sa kolegama iz DS, moja stranka je DS i najpre razgovaram sa ljudima koji donose odluku u DS. Nikakvu odluku neću doneti bez konsultacija sa njima, nikakvu odluku neću doneti koja će naneti štetu DS“, kaže Paunović.

Govoreći o odluci o izlasku na izbore ili bojkotu, kaže da se takva odluka ne donosi danas ili juče, kao i da odluka neće biti doneta narednih dana.

„Unutar DS se vodi dijalog i ja očekujem da se donese odluka. Tek u odnosu na stav DS moguće je donositi odluke. Nisam ja tu pojedinac koji donosi odluke, reč je o timu, a ne stvar moje lične poslovne odluke. Tu mislim i na građane Paraćina koji su glasali za taj tim, za listu i na ljude koji su učestvovali u radu te liste“, kaže on.

Kako je rekao, razgovarao je sa građanima i „dobro zna kakvo je raspoloženje kod građana koji su im do sad pružali podršku“.

„Raspoloženje je da se nastavi posao koji smo imali sa njima. Unutar samog tima je nejasno zašto bismo sada bojkotovali izbore, pitanje unutar tima je koga mi zapravo bojkotujemo na ovim izborima. Opštinska izborna komisija je slika skupštine koju nismo bojkotovali. Mi smo u situaciji da mi bojkotujemo sami sebe, da bismo prepustili institucije SNS, satelitima, a da se posle borimo za slobodu“, kaže Paunović.

Prethodni tekstPOTPISAN UGOVOR ZA NOVU ZGRADU POLICIJSKE STANICE
Sledeći tekstSrbija obeležava Dan državnosti i Sretenje

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime