PALMA: NOVAC OD PRODAJE FOTELJA IDE PORODICAMA SA TROJE I VIŠE DECE

0

Prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma rekao je da će prodaja fotelja jagodinskih funkcionera biti organizovana u prvoj polovini septembra. Na pitanje kako će prodaja fotelja pomoći građanima Jagodine, Marković je odgovorio da planira da za prodaju dobije 10.000 evra i da će novac biti potrošen namenski.

„Za pet fotelja uzeću najmanj 10.000 evra i to ću dati porodicama sa troje i više dece. Moja fotelja košta 300 evra a biće prodata za najmanje 3.000 evra. Moja fotelja ima dobru nosivost. Ja mogu da sedim na drvenoj klupi, drvenoj stolici, ništa to meni ne smeta“ rekao je Marković.

Skupština grada Jagodine odlučila je da proda fotelje koje koriste lokalni funkcioneri i da sredstva od prodaje pokloni u humanitarne svrhe, umesto fotelja koristiće – obične, drvene stolica.

„Odluka je doneta jednoglasno na sednici Sklupštine grada, i pozivamo sve funkcionere u lokalnim samoupravama, da to urade“, rekao je novinarima predsednik Skupštine grada Jagodine.

Marković je uverenja „da funkcioneri kada su dugo u fotelji, nekada, donose pogrešne odluke“.

„Drvene stolice su i jeftinije, a nije ni korektno da funkcioneri sede u foteljama, a narod nema na čemu da spava… Nije korektno“, rekao je Marković.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime