„NS PRO GROUP“ U TC „ŽIR“ DAJE VAUČER OD 5.000 DIN ZA KURSEVE NEMAČKOG JEZIKA

0

Centar za edukaciju NS Pro Group je moderna škola. Želimo da pružimo vrhunsku uslugu edukacije našim cenjenim polaznicima. Pri tome i uz to, želimo da gradimo partnerske i prijateljske odnose. Učenje je proces koji relativno dugo traje, te je stoga prijatna atmosfera, prijateljski odnos i kvalitetna nastava – ono što će boravak u našoj školi učiniti lepšim i lakšim, a učenje još uspešnijim.

Naša osnovna delatnost jeste edukacija i to u različitim oblastima: učenje stranih jezika, informatičke obuke, knjigovodstveni kursevi, prekvalifikacije i dokvalifikacije…Obuke se izvode za decu i odrasle, od 4 godine do…teško je baš reći koja je gornja granica. Gornje granice nema. Postoji samo pitanje šta je ono što želite da naučite i kako možemo da vam pomognemo da to i ostvarite.

Centar za edukaciju NS Pro Group postoji širom Srbije, u mnogim gradovima, manjim i većim mestima. Na svim lokacijama se realizuju različiti kursevi i obuke, od kojih ovde izdvajamo:
Kurs nemačkog jezika za osoblje medicinske struke (medicinski nemački), koji organizujemo i sprovodimo u svim poslovnim jedinicama našeg edukativnog centra.

Centar za edukaciju NS PRO group, ovlašćeni ispitni centar Telc language tests, daje poklon vaučer u vrednosti od 5.000 dinara za kurseve nemačkog jezika (opšti A1-C1) medicinski (B1-B2 Pflege ili B2-C1 Medizin).
Vaučer od 2.000 dinara se može iskoristiti i za druge jezike, kao što su engleski, francuski, španski… knjigovodstveni kurs (početni i napredni).
U ponudi imamo i kurseve za negu i lepotu (frizer).
Škola za strane jezike „NS PRO group“ se nalazi u ulici Vuka Karadžića 1, T.C. „ŽIR“ I sprat, lokal 18. Kontakt telefoni: 035/8222-668 i 069/801-39-50. Ul. email: nsprogroup.ja@gmail.com U Paraćinu u ulici Vožda Karađorđa 22/lokal 3 (Cvetni trg).
Kontakt telefoni: 035/563-603, 060/422-00-30.
Email: nsprogroup.pn@gmail.com. Sajt škole je www.centarzaedukaciju.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime