U utorak 17.maja u 19 sati, u Domu učenika u Jagodini tribinu će održati ekipa Njuza koja će promovisati knjigu „Prava istorija sveta“. Govore Marko Dražić. Darko Crnogorac i Nenad Milosavljević. Moderator tribine biće doc.dr Marko Đorđević. Tribina će biti održana u Letnjem amfiteatru Doma učenika, a organizatori tribine su Dom učenika srednjih škola i SERBIKA. Ukoliko tog dana pada kiša, tribina će biti održana u studentskom klubu Doma učenika.

6 Komentara

 • Odgovori
  Miloš
  14. maja 2016.

  U koliko sati? Vreme?

  • Odgovori
   admin Autor
   14. maja 2016.

   Jos uvek nisu objavili tacno vreme, uskoro cemo objaviti.

   • Odgovori
    admin Autor
    14. maja 2016.

    u 19 sati

 • Odgovori
  Sladjana
  17. maja 2016.

  Da, lepo ste najavili ovaj dogadjaj, ali bilo bi nam svima jos draze da nam date i reportazu sa ove, u sustini, promocije…
  Veliki pozdrav!

  • Odgovori
   admin Autor
   18. maja 2016.

   Postovana, Infocentrala ima odlicnu saradnju sa gospodinom Markom Đorđevićem i sa velikom paznjom prati sve sto se organizuje na Fakultetu pedagoskih nauka ili Domu studenata i ucenika, a do sada nije izostao ni jedan tekst o gostovanjima u Jagodini. Pretpostavljam da ste se upravo na Infocentrali informisali o ovoj tribini, promociji inace na istu ne biste ni otisli. Srdacan pozdrav.

   • Odgovori
    sladjana
    19. maja 2016.

    Pre svega, hvala Vam na odgovoru a i na prikladnoj reportazi sa dogadjaja! Sto se tice gospodina Đorđevica, licno je pohvalio Vas portal i vasu zajednicku saradnju.
    Pozdrav!