NA BILBORDU SA VUČIĆEVIM LIKOM ISPISANO – LOPOVE

8

U Svilajncu je na izlogu na prostorijama SNS ispisano LOPOVE preko bilborda sa likom predsednika ove stranke Aleksandra Vučića. 

„Obaveštavamo javnost da je mržnja naših neistomišljnika u Svilajncu kulminirala brutalnim vandalskim napadom na prostorije naše stranke u Karađorđevoj ulici. Tom prilikom ispisana su stakla na izlogu i pričinjena materijalna šteta.

Sraman napad je posledica ostrašćenih pojedinaca, kojima je nasilje jedino sredstvo političke borbe. Ono što je napisano više govori o autorima poruke, a to je da su polupismeni.

Očigledno je da deo opozicije vodi kampanju protiv Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, posebno tokom trajanja vandredne situacije i borbe protiv korona virusa.

Pozivamo nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi i da stanu na pun ovakvom sramnom ponašanju Đilasovih sledbenika koji se u Svilajncu kriju kao grupa građana“ navode svilajnački naprednjaci.

Osoba koja je pisala malo je pomešala latinicu i ćirilicu ali je jasna poruka.

8 KOMENTARA

  1. „Ostrašćeni pojedinci“ je zanimljiv naziv za minimum 50% građana. A ogorčenost i nezadovoljstvo je više usmereno na lokalne klovnove koje narod vidi i koji služe za ismejavanje. Posebno mislim na Jagodinu, jer vidim kakav cirkuzant ovde predstavlja sns. Sramota i bruka.

  2. Nepismeni čoveče, da li znaš kakvim se slovima piše skraćenica u nazivu neke stranke. Ako si zaboravio, SNS je najveća i najmoćnija stranka u Srbiji, pa i u opštini Svilajnac. S obzirom da je i skaradna poruka na prostorijama stranke isto tako nepismena, onda je jasno iz čije kuhinje dolazi!

  3. Nepismeni čoveče, očigledno je da Vi ne znate da se skraćenica u nazivu stranke piše velikim slovima. Zaboravi li ste da je SNS najveća stranka u Srbiji, a ne neka „žuta“ grupa građana i to polupismenih, počevši od predsednika opštine pa naniže. S obzirom na to da je i ovaj skaradni natpis na prostorije stranke polupismena, očigledno je iz čije „kuhinje“ dolazi.

  4. Da, vrlo je poznato kako se masovno opismenio kadar stranke i šta su bili pre vlasti. U Jagodini su preko noći svi postali pismeni iz te stranke. Ovaj lokalni klovan uglavio se na diretorsko mesto, a polupismen, brulka i ženu i decu. Uglavio je sve švalerke gde je mogao, Neke na zavod za zapošljavanje, druge u muzej, treće u centar za Socijalni rad…Direktor biblioteke bio pevaljka, pre nego li mu dodadoše titulu. Ne ide, sine to tako. Ne mogu g….na da podupiru kuću. Srušiće se. I samo da se zna da ne podržavam ni jedne od trenutno aktuelnih, ni poziciju, ni opoziciju, ali je sramota kakvi su umislili da vrede nešto. Nama nedostaju normalni, (stvarno) učeni i čestiti ljudi. Siguran sam da ih ima, al od bahatog i priučenog šljama, ne mogu da se vide.

  5. Samo da dodam gde je još zaposlio svoje švalerke, polupismene partijske kolege, koji svi postali visoko školovani kadar: Zavod za zdravstveno osiguranje, bplnicu, muzej, Gerontološki centar…Samo pitajte nekog iz pomenutih ustanova šta misle o njima. Koliko znaju i zašto im se svi smeju. Kad dobijete diplomu kako dobijete, sigurno ne možete reći bilo šta pametno, nego Vam se svi smeju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime