ERIĆ: NOSILI SMO TERET CELOG POMORAVLJA, IMAMO MANJE OBOLELIH OD JAGODINE I PARAĆINA

5

Iako na zvaničnom sajtu Covid 19 piše da Ćuprija ima 234 obolela od korona virusa, šef Kriznog štaba u ovom gradu Ninoslav Erić objavio je da Ćuprija ima 63 obolela. 

„Trenutno ima 63 obolela, što znači da se može reći da je žarište koronavirusa u Ćupriji ugašeno! To je daleko manje nego u okolnim gradovima. U Paraćinu ih ima 132, a u Jagodini 122, sa tendencijom dodatnog povećanja“ naveo je Erić napisavši da je 160 lica u Ćupriji izlečeno, dok nije naveo koliko je lica izlečeno u Jagodini i Paraćinu.

„U proteklih pet dana imali smo samo dva nova slučaja. U tome smo uspeli tako što je Opštinski štab za vanredne situacije pravovremeno donosio dobre odluke o restriktivnim merama, a naši sugrađani su bili odgovorni i disciplinovani u njihovom poštovanju. Juče smo odlučili da teretane, frizerski i kozmetički saloni počnu ponovo da rade tek od 4. maja. Želeli smo da se na prošli produženi vikend nadoveže ovaj za prvomajske praznike i da time maksimalizujemo pozitivni efekat izolacije.

„ĆUPRIJSKA BOLNICA NA LEĐIMA NOSILA CELO POMORAVLJE“

“Moram da kažem da je naša Opšta bolnica regionalna ustanova koja je na svojim “leđima” nosila teret celog Pomoravskog okruga. Uspeli smo da se izborimo, sada tamo radi i služba za dijalizu namenjena COVID pacijentima, tako da se stanje apsolutno stabilizuje.“

 

Foto arhiva

Prethodni tekstNA BILBORDU SA VUČIĆEVIM LIKOM ISPISANO – LOPOVE
Sledeći tekstI U JAGODINI SE ČULE ŠERPE – BUKOM PROTIV DIKTATURE

5 KOMENTARA

  1. U Jagodinu dolazi austrijski Šider, a ti se još uvek takmičiš ko je imao manje obolelih. Tapkate u mesto, na žalost sudbina vam je namenila da budete i ostanete tunel između Jagodine i Paraćina.

  2. Ovo mi je vrlo zanimljivo. Sns lokalne vođe ne mogu da se smisle međusobno. Umesto da se udružuju i dogovoraju, oni međusobno ne mogu da se smisle. A ovakva je situacija i u samom gradu, sns članovi međusobno ne mogu da se gledaju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime