I U JAGODINI SE ČULE ŠERPE – BUKOM PROTIV DIKTATURE

3

U brojnim gradovima Srbije pet minuta posle aplauza za medicinske radnike, jedan broj građana je sa svojih prozora i terasa lupao u šerpe, duvao u pištaljke i puštao muziku. Oni su se odazvali akciji „Digni glas: Bukom protiv diktature“ svake večeri u 20 05. 

„Vanredno stanje i globalna kriza kovid 19, učinili su stvari očiglednim. Dok su se naši medicinski radnici borili sa zarazom, a radnici održavali život gradova radeći pod rizikom, vladajuća stranka nastavila je predizbornu kampanju ne osvrćući se na moguće posledice, a tretirajući opasnost od pandemije kao borbu za rejting u kojoj po svaku cenu treba da ispadnu spasioci“, navodeno je u saopštenju inicijative Ne davimo Beograd.

Prethodni tekstERIĆ: NOSILI SMO TERET CELOG POMORAVLJA, IMAMO MANJE OBOLELIH OD JAGODINE I PARAĆINA
Sledeći tekstTRINAEST LEKARA PREMINULO U PANDEMIJI KORONA VIRUSA

3 KOMENTARA

  1. Za Jagodinu ovo nije žni najmanje čudno kad se zna ko predstavlja stranku, klovan i švaler koji postao direktor preko noći, a ništa ne zna. Pitajte narod u Zavodu za zdravstvenom šta misli o njemu i njegovim koje doveo tamo, a ima ih bar 3-4 i koje diplome umaju, kad dobili i znaju li nešto. Sramota.

  2. A glavni vodja sns sekte u Jagodini se i ne pojavljuje na poslu, a prima dobru platu. A i kad se pojavi nikakva vajda od njega, jer ne zna ništa. Bruka.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime