MARKO MIRKAILO POTPISUJE UGOVOR SA CRVENOM ZVEZDOM

0

Ugovor sa Crvenom zvezdom uskoro će da potpiše 18-godišnje dete Jagodine Marko Mirkail.

Čekaju kao ozeblo sunce navijači Crvene zvezde pojačanje na poziciji centralnog beka, nekog čije partije će zaseniti neuspešne ekspreminte sa Brazilcom Edsonom i Tomasom Fibelom.

Zvezdi je preko potreban kvalitetan štoper. I to ne samo u seniorskoj konkurenciji. Posle neočekivanog odlaska Nikole Pejovića, centralnog beka koji je bio neizostavan član omladinskog tima, rukovodstvo Crvene zvezde je ekspreno reagovalo.

Kako saznaje MOZZART Sport ugovor sa Crvenom zvezdom narednih dana potpisaće omladinski reprezentativac Srbije i član Jagodine Marko Mirkailo (18).

Reč je o jednom  od najtalentovanijih igrača iz omladinske škole Jagodine. Mirkailo je prethodninih šest meseci igrao za prvi tim Ćurana u Prvoj ligi Srbije.

On je januara prošle godine potpisao profesionalni ugovor sa Jagodinom. Predstavljen je kao projekt kluba i neko ko je predodređen da napravi internacionalnu karijeru. On je tokom leta boravio u kampu slavnog holandskog PSV-a. I čak odigrao nekoliko mečeva za drugi tim Filipsovaca. Ipak, nije stavio paraf na ugovor sa PSV-om.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime