MANIJAK DEVOJČICU POZVAO „SINE, DOĐI“ PA POKAZAO POLNI ORGAN

0

Policija je, sudeći po obaveštenju koje je dala školama a koje su roditelji objavljivali u viber grupama, upozorila uprave osnovnih škola u Jagodini da NN lice kolima marke Audi A6 prilazi deci. 

„Jedna od devojčica rekla je roditeljima da joj je na raskrsnici ul. Banjička i ul. 7 Jula, prišlo njoj nepoznato muško lice koje je upravljalo vozilom „Audi A6″ i obratio joj se rečima „Mačkice, mačkice“, nakon čega je devojčica pokušala da se udalji od navedenog lica i tada joj NN lice pokazuje srednji prst nakon čega se udaljava vozilom, a zatim ubrzo i vraća, i vozilom pokušava da joj prepreči put. Istog dana u Bagrdanskoj ulici drugoj devojčici prišlo je njoj nepoznato muško lice koje je upravljaloi obratio joj se rečima: „Sine dođi“. Nakon što je oštećena prišla vozilu, osumnjičeni joj se obratio rečima „Evo vidi“, da bi joj zatim pokazao polni organ, nakon čega se udaljio sa mesta događaja“.

Policija je uhapsila Zorana Ž. (40).

„Moj brat je došao iz inostranstva. Dane je provodio u kafani. Šta se dešavalo i kako je došlo do ovoga, ne znam. Da li je bio tada pod dejstvom alkohola ili nije…jedno dete ga je prepoznalo, drugo je reklo da je drugi čovek, ali sve to je samo ono što do mene stiže iz raznih izvora. Moj brat je priveden i nalazi se u policijskoj upravi“ rekao je Saša Živković Rika. 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime