POLNO UZNEMIRAVAO DEVOJČICE STARE 12 GODINA?

1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini su, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom iz Jagodine, uhapsili Zorana Ž. (1981) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.
Kako se sumnja, osumnjičeni je, juče oko 16 časova iz automobila marke „audi“, pozvao dvanaestogodišnju devojčicu da mu priđe, a kada ga je ona odbila, pokušao je da joj prepreči put vozilom nakon čega je devojčica pobegla.
Takođe, sumnja se da se on na isti način obratio još jednoj dvanaestogodišnjakinji i polno je uznemiravao, a zatim se udaljio.

Njegov rođeni brat Saša Živković Rika kaže da je upoznat sa slučajem i da u njemu ima nejasnoća, ali da zakon mora da se poštuje ma o kome da se radi.

„Ne znam tačno šta se desilo i kako je do toga došlo. Navodno je jedno dete prepoznalo njega, a drugo dete prepoznalo nekog drugog. Ništa ne znam“ rekao je Rika. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.


Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

Prethodni tekstJAGODINA ČISTI DIVLJE DEPONIJE, ALI NEKE FIRME NE HAJU
Sledeći tekstMANIJAK DEVOJČICU POZVAO „SINE, DOĐI“ PA POKAZAO POLNI ORGAN

1 KOMENTAR

  1. Ako ste stavili ime i prezime brata, čemu onda skrivanje identiteta počinioca? Ima li smisla žigosati na ovaj način člana porodice koji nema nikakve veze sa događajem?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime